Първо добро утро на всички.Сега по темата малко.Значи не е тайна за всички мой приятели,нейни,роднини и т.н че ние много се обичаме-говоря за жена ми.Имам обаче няколко приятеля който твърдят че съм супер вманиечен по жена ми.
Сега незнам на кво се дължи това тяхно мнение,а може би не съм се замислял по темата.Като цяло на моменти може и да е така.А ето и как стоят нещата и по какво съдят приятелите ми.Да кажеме че тръгвам за работа сутринта.Най-малко 30 мин приятелите с който работя ме чакат пред нас да си взема довиждане с нея.То целувки,прегръдки и т,н.Някак си неискам да се разделяме с нея и за 1 мин.Тя отива до тоалетната,аз през тва време ставам нервен че я няма в стаята и започвам да си мисля колко ми липсва вече,и колко много ще и се радвам когато дойде.Или друг пример.Гледам зайци за продаване,става време да ги храня и излизам навън,стоя 5-10 мин при тях и като я няма при мен ми става некво тъжно и тъпо и я викам да си говориме на по една цигара.Незнам какво ми става хора,но изпитвам постоянна нужда да съм край нея,с нея и т,н с нея.Тя няма проблем с това,дори по някога казва че и харесва такова внимание и отнушение към нея.Имам още поне 45654756765 примера като тези,но мисля че схванахте идеята на ситуацията ми.Моля дайте някакво смислено обяснение за това мое държание.Не че искам да спре това,просто малко да намелеее влечението ми към нея защото понякога мисълта за жена ми ми пречи да мисля трезво.Иначе като съм с нея през 10 и казвам че е много красива и добра,а през 2 мин че я обичам много.Постоянно я гушкам и и се радвам,казвам и колко красиви очи има(пъстри са и променят цвета според светлината)и колко съм влюбен в тях и как с часове мога да гледам само в очите и.Тя цялата почервенява,засрамва се и много се разнежва от всички тия думи и неща който правя за нея.Дайте съвет да продължавам ли така или да променя нещо в себе си.