- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е че не усетих нищо по време на секс?
A вие, момичета първият път усетихте ли нещо?
Някъде бах разбрала, че първите няколко пъти при всички момичета е така и удоволствието идва със времето...
Първите пъти удоволствие няма-да, но все пак се усеща пенисът.
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Ами постепенно започва удоволствието и не помня след кой път...![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Ти или си трол или си мега зле. Размера на оная му работа когато не е в ерекция не може ама по никакъв начин да ти подскаже колко му е голям когато е в ерекция, ако си му е нормален размера 14+ см и ти не усещаш нищо проблема е в теб, ако му е 19 и не усещаш нищо имаш психическо отклонение, защото не може да не усещаш, след като и един пръст се усеща/....
Как така не може да ми подксаже, като в ерекция пенисът става двоен, т.е. ако му е пет в заспало състояни, в еректирало ще му е 10.
И от къде разбра,че ще стане 2х,а не 3х или 4х ? Като му е 5 санта може спокойно да му стане 20 . Соу уат?
След като правиш секс още няколко пъти, можем да мислим дали е от размера или от теб![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Естествено, че ако в спокойно му е 5, то в ерекция ще е 10, даже мисля че ще има загуби от износване, та след 50-100 "ставания" ще му се смали поне с 4мм.
Мда, на мен ми е 10см, ама поне мозъка ми не е толкова както очевидно твоя.
Трол.
Това в нормално състояние какъв е в повечето случай, няма НИКАКВО значение. Чувал съм и за хора с 10 санта в нормално и 11 надървен, но все пак, ако наистина му беше 19 щеше да усетиш със сигурност, че е 19.
Правиш ли разлика между това да не изпитваш удоволствие и това да не усещаш нищо?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."