.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Пфф, бил му малък, не знам си кво. Нормално е първите няколко пъти да не усещаш нищо, поне и при мен беше така. Също си бях набила някви филми за фригидност и т.н.. Не съм ммм най усещала дали е вътре или не. Истината е, че с времето и разбира се опита нещата се оправят. Споко, няма как от 1-2 пъти да ти е готино, иска се време.
    Между другото, много грозен език.

Нормално е първите пъти да не усещаш удоволствие.

Мега фен Аватара на Chacho
    Вероятно е симптом на по-тежката ти ментална диария.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Дааа...интересна тема.Щом на приятеля ти е 19 сантиметра и нищо не усещаш сигурно има някакъв проблем,ако нямаш против мога да проверя вагината ти лично,за мен не е проблем,щом ще е от помощ.Сега,значи тези дни съм зает,но на 3-ти другия месец съм свободен,заповядай на консултация при мен,но пиши ми кога точно да те чакам

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Всеки обвинява другия ха сега ами може би си мушкала прекалено много пръстчета че да не усещаш знам ли странно е ;дд

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    А после какво усещаш и след кой път?
    Усещаш как един цял град като Токио се движи. И това след 18752475 път. Пфф. Хубаво е, че не вземат пари за простотия, че щеше да изпаднеш в много дългове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си