.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

TetRaKa
    Guest

Unhappy Липса на приятели !

Аз съм момче и съм на 16 , до 7 клас имах добри приятели (около 5-6 човека с които се движех и ми беше доста забавно). Те бяха големи пичове . С единия от тях си бяхме най-добрите приятели ,но до края на 7 клас . След 7 клас сички се разделихме , аз отидох в др. училиште кадето никои не познавах и така 8 клас беше най-кошмарния за мен. С никои от старите си приятели не излизам а в моя клас са само момчета и са пълни грубяни , нямате си и представа за какво става дума .... пардят по време на час , бият се , закачаха ме от самото начало (преди даже да са ме опознали , но понеже съм бъзлио не им бих по един иумрук както направиха други и на тези други повече не им се наложи да правят нищо ...), например искам нещо от някои и казвам вълшебната думичка моля , НО тои ти казва с тон ''ДА СИ ГЛЕДАЛ'' , както си стоиш в междучасие някои идва при теб почва да те обижда , да ти вика педал/гей и към тоя някои се присъединяват и останалите и те продължават започнатото ,а по какъвто и начин ти да им отвърнеш те ще ти се присмеят(а аз чакам с нетърпение да свърши междучасието и да имам малко спокоиствие) , защото ВЕЧЕ те мислят за отрепка на която могат да се гаврят , ще ти се изгаврят дори и да се защитиш физически . В края на 9 клас съм , др. година съм 10 - вярвате ли че е възможно да са 10 клас а да са толкова прости ... пълни двоикаджий са, не че аз съм отличник , но се въртя около 4,5,6 и не съм зубър та да им давам повод за гаври ... Има само 1 момче с което се движа а то е щото то е задръстено , постепенно и аз ставам задръстен вече... Незная какво да правя искам приятели ,а явно в такъв клас освен тормоз друго няма да получа ... Надеждата ми е че ще утида да уча в университет и че ще попадна в добра обстановка с добри хора , НО не ,,,няма да стане , не защото не мога да си зема матурите , не защото не мога да се класирам за общежитие ,а защото нямам касмет и ще попадна отново сред простаци и боклуци на обществото ! И така сред тези от класа ми , не ми остава нищо освен и аз да стана битка като тях , веднаж ще пребия някои и сичко ще спре .За 1 лято мога да си променя характера коренно както го направих 7-8 клас в 7 клас бях пич и биткаджия които искаше да се бие и да защитава самочувствието и гордоста си , а в следващич момент в 8 клас бях никои и нищо. Даваите коментари и савети ... Какво да правя ? Да си пръсна ли черепа , защото не ми се живее ..., да ходя на даскало и да ме тормозят , да нямам приятели и да стоя у нас сам като затворник , дори някои път плача просто ,защото искам да се върна назад във врамето и сичко да си е както преди .
    Последно редактирано от TetRaKa : 05-19-2013 на 16:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си