.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на tori
    Като за начало казвам, че сериозността на връзката е доста голяма.
    Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? - Не знам, бих се отдръпнала леко.
    Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? - Ами би ми станало гадно, но щях да го пусна да си търси щастието другаде.

Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? - Държим ги на разстояние единствено за по-интимните неща или за скандали. Иначе, слава Богу, и двамата се разбираме с родителите на другия и не е проблем да им помогнем за нещо или да си говорим с тях.

Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? - Не бих жертвала родителите си заради момче.

Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? - От тях - да, но не и от момчето.
    Последно редактирано от tori : 05-25-2013 на 07:44

Мнението на родителите му за мен ще бъде от значение, само ако той се влияе от него и ги слуша. В такъв случай би било проблем и най-вероятно, ако не си даде сметка, че той все пак е с мен и ме познава много по-добре от тях, и че това е неговия избор, а не техния, ще сложи край на връзката ни. В другия случай, когато момчето е сигурен в избора си и не му пука за мнението на родителите му, на мен също ще ми е все тая и ще ми е мирно на главата, така че не бих прекратила такава връзка.

На мен ми е филм да си говоря с тях и не се бутам много, първите два пъти, когато ги срещнах, не съм обелила и дума, на третия обаче нямаше как и не беше зле. Та така, ако трябва, ще си говорим, не ми е проблем.

Не, не бих загърбила отношенията си с тях, нито бих се разделила с него. Просто ще им обясня, че уважавам мнението им, а те ще трябва да уважат моя избор.

И не бих се отдръпнала, вероятно просто ще избягвам да си говоря и да се срещам с тях, ако не е необходимо. Мен ми е важно гаджето, не родителите му. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си