Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват?
-Не, това е глупаво. А ако родителите не ме харесват, то ще е защото съм им дала причина или са прекалено смотани :д
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?
-Това, че не са го харесали първия път, не значи, че за напред ще е същото. Ще го помоля да покаже, че е сериозен на нашите и няма да има проблеми. Също бих казала добра дума за него пред тях, разбира се.
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно?
-Нямам нищо против да седна и да си поговоря открито с тях. Все пак част от моя живот засяга и тях.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?

-Няма да се разделя с приятеля си, само защото мама и тати казват "Направи така". Не обичам да ми казват какво да правя.
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват?
-Бих се отдръпнала от тях, но не бих се разделила с него. В другия случай бих показала, че съм добро момиче и няма да убия сина им
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа.

-Още е рано, за да нарека връзката сериозна, но пък това нищо не променя. Отговорите ми ще са същите и при сериозна връзка (нещо от сорта на няколко години).
ж