- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно родителите
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват?
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно?
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват?
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа.![]()
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Не. До момента, в който се разбираме и си пасваме, ще сме заедно.
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?Щом е решил, знае къде е вратата.
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? До някаква степен ги държа настрани, но като ми накипи, имам нужда да споделя.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?Ще дам ухо на съветите и доводите на родителските тела, но едва ли ще ги приема. Вече ще е лошо, ако родителите се окажат прави.
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват?Бих се отдръпнала и бих прекратила контакти с тях, но не бих се разделила с него.
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа. От детската градина сме заедно![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моите родители винаги са били учтиви и са приемали гаджетата ми, дори да са смятали, че са неподходящи за мен. Един единствен път в живота ми те изказаха ясното си неодобрение към мое гадже. Не се разделих с него тогава и след това дълго съжалявах, че не съм ги послушала. Имала съм и случаи, в които чак след раздялата ни са ми казвали, че смятат, че момчето не е било за мен.
Считам, че родителите ми са хората, които ме познават най-добре и които са ми помогнали да се изградя като личност. Одобрението им е много важно за мен, без значение дали става въпрос за половинка, професия или дрехи. Винаги съм търсила съвета им дори накрая да правя това, което аз реша, че е правилно за мен. И времето ми показа, че нито веднъж не са грешили в преценката си.
В крайна сметка, човекът, с когото съм в момента и с когото ще съм дълго време (поне така планирам, пък каквото сабя покаже), е получил стопроцентовото им одобрение...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Двете неща са несъпоставими...реално имате от 2-те страни хора, които ви обичат...
Вече съм достатъчно порастнала, за да нямам нужда нашите да ми виждат приятеля, или пък да го оценяват...и все пак е кофти...ако ми кажат нещо много накриво, ще се замисля, защото вече не може да е чак толкова несериозно едно обвързване на тея години...
Иначе родителите винаги са ме обожавали, никой никога не е казвал нещо на въпреки за мене, в обратната ситуация не мога да си се представя...сега мисля пак да пробвам, ще видим какво ще се получи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Не, даже до скоро неговата не ме харесваше, понеже съм Българка, но откакто стана един малък инцидент ми звъни през ден да ме види как съм
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? Би ми станало много криво, че тяхното мнение му е по-важно от мен, но също така ще ме накара и да се замисля, че такъв човек не ми трябва
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? Понякога им казвам някои неща, но като цяло нащата връзка не е тяхна работа. Винаги мога да помоля майка си за съвет, друг е въпросът, че не искам.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? Бих ги изслушала, бих желала да разбера защо не го харесват, но не бих го зарязала заради тях. Ако трябва да съм честна, родителите ми не го харесват много-много, но се примириха, след като видяха, че връзката ни не е "еднодневка"
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? От тях-да, от него не бих. В крайна сметка ще живеем ние двамата, родителите му не ме бъркат.
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа
Сериозна връзка, почти година и половина, на път да прерастне към нещо повече в близкото бъдеще
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Пхаа не естественно аз излизам със синът им не с тях . Като си имат някакви проблеми или да ми кажат или да си траят . Мхмм и съм доволничкаб че майка му на сегашното ми гадже е много точна и умна жена и се разбираме отлично . С баща му също се разбирахме много добре .
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? Не съм близка с тях и нито се съветвам с тях нито искам мнението им .
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? Оставам си с гаджето .
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? За тях ми е все едно, но от момчето ми никой не може да ме раздели
Мхммм заедно сме от 3 години та мисля че връзката ни е достатъчно сериозна и mc.kf[ekkd щом от есента ще живеем заедно в Дания .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-20-2013 на 06:34
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? - Не. Бих го направила ако виждам, че той се влияе прекалено много от мнението им и това съответно се пренася и във връзката ни.
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? - Ще се постарая да му покажа, че моят избор е по-важен.
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? - Тук сякаш не мога да отговоря. Отношенията ми с майка ми и баща ми са коренно рзлични.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? - Не бих позволила да имам такъв ултиматум.
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? - От него, не, но както казах, стига той да не се влияе. А с тях ще избягвам контакт. И все пак, ще ми е кофти, ако не ме харесват.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват?
- Ако момичето си държи на мен и не се влияе от родителското мнение, ще си остана с нея. Даже ще се постарая да докажа на родителите им, че грешат.
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?
- Ми, ще я упътя към вратата и adios. Щом това е от такова голямо значение за нея и пречи да сме заедно, к'во повече имаме да си говорим ?
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно?
- Нямам нищо против родителите ми да познават половинката ми, както и аз самият никога не съм се косел да се запозная с нейните родители. Даже ми се е случвало аз да настоявам да се запознаем.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?
- Случвало се е да ми кажат някои неща, (и бяха прави...) но ги игнорирах с предтекста, че главата си е моя, аз ще си я чупя така, както знам и ако греша, грешката си е за мен.
- Зависи от нейното отношение към проблема. Дали се опитва да реши конфликта, колко самата тя държи на мен, дали тази антипатия пречи на взаимноотношенията ни & etc. Примерно, няма да се чувствам много на място във връзка, в която и двамата сме зрели и големи хора (на 21 години съм), а тя не може и 1 вечер да остане да спи у нас, налага се да се прибира рано-рано, или пък да ѝ държат сметка, че е била с мен. Просто в един момент ще ми писне да търпя отношението им (било то пряко или косвено) и ще освободя момичето за по-подходящ кандидат-зет![]()
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? --- не
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? --- ще го разубедя, разбира се!
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? --- нямам нищо против да си поговорим, но моят избор си е мой. И точка.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? --- няма да загърбвам нито отношенията с тях нито с половинката си. Всъщност моите родители в началото бяха против, и може и още да са, но аз съм щастлива!
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? --- зависи от неговата позиция и гледна точка.
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа. --- познаваме се от около 3 години и сме заедно от година и половина, но като цяло връзката ни е сериозна
Не мисля че родителите трябва да са пречка да си с човека , който обичаш такаче ако не те харесват - просто избягвай контакт с тях и това е![]()
- Зависи той как ще се държи в тази ситуация. Попринцип не бих, но ако примерно започне да опитва да ме промени така, че да се харесам на родителите му, няма да търпя.
- Ако сам не проумява, че той се обвързва с мен, не с родителите ми, няма да сядам тепърва да му обяснявам. Никога не бих се молила на някой да остане с мен, независимо какви са причините. Ако иска да се разделим, прав му път.
- Нямам абсолютно нищо против да познават човека до мен и да са запознати с взаимоотношенията ни. Радвам се даже, когато намират общ език и се разбират. Сладко е и ме радва.
- Нито едно от двете. Никога не бих загърбила отношенията с родителите си, нито бих се разделила с човек, с когото виждам бъдеще. Ако попадна в такава ситуация, ще обясня на родителите си, че тяхното мнение е важно за мен, но правото за вземане на решения в личния ми живот е само мое.
- Отговора на първия въпрос важи и тук.
И спря да се върти за миг земята..
От страна на нашите няма проблем. От страна на неговите не би трябвало да има. Ако просто не съм допаднала на мама, това няма никакво значение. Важното е да се уважаваме. Не позволявам да си завират носа във връзката ми. Очаквам същото. Ако искам съвет, питам. С всеки мога да си приказвам, стига да нямат насреща задни мисли. Такива хора много ме дразнят. Особено любопитките.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не бих се разделила с човека до мен, само защото родителите ми не го одобряват или имат някакви притеснения. Аз съм с този човек - не те. Дори изборът да е бил грешен, трябва да се попаря, за да си извадя поука, докато ако ги послушам няма да разбера живота, колкото и странно да звучи това в момента.
Като е решил - прав му път.
С тая си постъпка ще ми докаже, че не е държал на мен и е бил готов да се откаже при първата трудност.
Инак, държа ги настрана, поне докато връзката не стане сериозна във всякакъв аспект и докато не сметна, че вече е време да се запознаят. В противен случай дори не им казвам дали си имам приятел или не.
Имах 4-годишна връзка, която родителите ми не одобряваха. Дотяга в един момент. Не, че за това съм я прекъснала. Но пък когато ТОЧНО родителите ти имат нещо да ти кажат, знаеш, че има защо да се заслушаш. Особено ако продължава дълго време.
Иначе не, не бих прекратила отношения с двама различни човека ако те помежду си не се понасят.
В момента нямам този проблем. Дори е обратното. Пожелавам го на всеки.
Може да се замисля дали преценката ми за човека е правилна , но надали ще се разделя с някого , защото семейството ми не го одобрява .
Просто бих приела причината за изключително малоумна и ще си направя заключение колко важни са били отношенията ни за него в действителност
Държа ги разстояние , не споделям и не говоря за тези неща с тях , звучи незряло и сякаш нямаме особено добра връзка , може и така да е , но отношенията ни не са такива само заради мен . Колкото повече пораствах , толкова повече вярата и доверието намаляваше, в един момент просто се отказах да се боря за тези неща и спрях да споделям каквото и да е . Урокът , който научих от това беше ,че един ден , когато имам деца искам отношенията ни да бъдат много по-различни и да не правя такива грешки като родител .
Да се стигне чак до загърбване на отношения не мисля , но по-скоро ще кажа , че аз си решавам и липсата на одобрение не би променила нищо .
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? По-скоро бих избягвала да се срещам с тях за да не се създава напрежение .
Никога не бих обърнала гръб на родителите ми заради някого!!!
Ако не харесвам неговите родители ,просто ще се стремя по-рядко да контактувам с тях. Иначе ако наще не го харесват ще се наложи да го харесват ,защото избора все пак е мой ,а те техен:Д
Но във всички случай ,дори и да има различия според мен, важното е да може да се намери хармонията в отношенията !
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Не, аз съм с него, не с майка му или баща му. Не бих допуснала отношенията ни да се влияят от мама и тати.
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? Какво да направя, щом иска да се разделим... прав му път, хора около себе си на сила не държа.
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? Моите родители не го познават, аз познавам майка му. Засичали сме се у тях, сядали сме на една маса, говорили сме си, тя е приятна жена, а доколкото знам ме харесва.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? Зависи на какъв етап. Сега живея с родителите си, издържат ме... не бих си развалила отношенията с тях, но в даден момент ако реша да заживея с приятеля си или нещо си... ще се отдръпна, ако не им е приятен. Не обичам да си развалям отношенията с хората, гледам да има баланс.
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? Не.
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа. От скоро сме заедно, но имаме доста сериозни отношения.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5