Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват?
Такъв беше случая с бивщият ми, техните не ме харесваха, особенно майката, но не сме се разделили поради тази причина. Глупаво е да скъсаш с някой заради това, нете харесват добре, избягваш ги максимално и толкос, случая приключва.
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?
Щом ще ме къса заради подобно нещо, да си ходи прав му път.
Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно?
Нито аз държи свойте родители на разстояние от приятелят ми, нито той неговите на разтояние от мен. Без проблеми сядаме на една маса, хапваме, пииваме и си приказваме.
Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?
В началото на връзката ми, бях в тази ситуация, но винаги намирах баланса в отношенията между мен и родилитеми, и тези между мен и приятелят ми. С времето видяха, че не е лош човек, и го приеха.
Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват?
Бих поговорила с приятелят ми, на какво се дължи тяхното неодобрения към мен, и бих се постарала да променя този факт, но не бих се отдръпнала от него, заради родителите му. Той не е виновен или отговорен за тяхното отношение спряно мен.
П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа.