Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Не, даже до скоро неговата не ме харесваше, понеже съм Българка, но откакто стана един малък инцидент ми звъни през ден да ме види как съм
Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? Би ми станало много криво, че тяхното мнение му е по-важно от мен, но също така ще ме накара и да се замисля, че такъв човек не ми трябва

Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? Понякога им казвам някои неща, но като цяло нащата връзка не е тяхна работа. Винаги мога да помоля майка си за съвет, друг е въпросът, че не искам.

Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? Бих ги изслушала, бих желала да разбера защо не го харесват, но не бих го зарязала заради тях. Ако трябва да съм честна, родителите ми не го харесват много-много, но се примириха, след като видяха, че връзката ни не е "еднодневка"

Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? От тях-да, от него не бих. В крайна сметка ще живеем ние двамата, родителите му не ме бъркат.

П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа
Сериозна връзка, почти година и половина, на път да прерастне към нещо повече в близкото бъдеще