Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? - Не, просто ще избягвам неловките срещи.. а и родителите винаги ме харесват

Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? - Ще ми стане тъпо, че слуша мнението на моите родители.. това е адски глупаво оправдание и веднага го бих изпъдила без да съжалявам.

Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? - нямам против да си говорим, даже не веднъж мъжо и майка ми/баба ми са си говорили в мое отсъствие (докато се оправям за излизане примерно). Аз с неговите съм все още на здравей здрасти, че нещо малко ме притесняват ;д

Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? - не бих прекъснала отношение с хората, които са ме гледали 17 години заради човек. По-скоро бих изслушала тяхната гледна точка, какво не им харесва, как можем да се напаснем и тн

Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? - да, след като съм направила опити да им покажа, че не съм толкова зле (повтаря се въпроса за втори или трети път); все пак ще живея с него, не с тях

П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа. - почти година
.