Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват?
- Зависи той как ще се държи в тази ситуация. Попринцип не бих, но ако примерно започне да опитва да ме промени така, че да се харесам на родителите му, няма да търпя.

Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват?
- Ако сам не проумява, че той се обвързва с мен, не с родителите ми, няма да сядам тепърва да му обяснявам. Никога не бих се молила на някой да остане с мен, независимо какви са причините. Ако иска да се разделим, прав му път.

Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно?
- Нямам абсолютно нищо против да познават човека до мен и да са запознати с взаимоотношенията ни. Радвам се даже, когато намират общ език и се разбират. Сладко е и ме радва.

Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите?
- Нито едно от двете. Никога не бих загърбила отношенията с родителите си, нито бих се разделила с човек, с когото виждам бъдеще. Ако попадна в такава ситуация, ще обясня на родителите си, че тяхното мнение е важно за мен, но правото за вземане на решения в личния ми живот е само мое.

Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват?
- Отговора на първия въпрос важи и тук.