Бихте ли се разделили с приятеля/приятелката си ако родителите му/й не ви харесват/одобряват? Не, аз съм с него, не с майка му или баща му. Не бих допуснала отношенията ни да се влияят от мама и тати.

Как бихте реагирали, ако той/тя поиска да се разделите, защото вашите родители не го/я харесват? Какво да направя, щом иска да се разделим... прав му път, хора около себе си на сила не държа.

Изобщо, как гледате на тези неща, държите ли родителите на разстояние или нямате нищо против да седнете да си поговорите примерно? Моите родители не го познават, аз познавам майка му. Засичали сме се у тях, сядали сме на една маса, говорили сме си, тя е приятна жена, а доколкото знам ме харесва.

Бихте ли загърбили отношенията с родителите си защото не харесват половинката ви, или ще ги послушате и ще се разделите? Зависи на какъв етап. Сега живея с родителите си, издържат ме... не бих си развалила отношенията с тях, но в даден момент ако реша да заживея с приятеля си или нещо си... ще се отдръпна, ако не им е приятен. Не обичам да си развалям отношенията с хората, гледам да има баланс.

Бихте ли се отдръпнали сами, ако техните открито не ви одобряват? Не.

П.С. В отговорите уточнявайте сериозността на връзката си, за да добиваме по-ясна представа. От скоро сме заедно, но имаме доста сериозни отношения.