.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не е хубаво да си нито много дебела нито много слаба
    А това че си спортувала преди година и сега нямаш време са си някви оправдания .Хора които са 12 клас или на работа ходят намират време да отделят поне 30 минутки за спорт а пък ти нямаш време
    Уча за матури/кандидат студентски/работя/ и пак имам време за спорт колко по заета от мен да е.
    А също така и излизам на вън, не е като да си стоя само вкъщи или само на тренировка, излизам си през свободното време.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-20-2013 на 08:16
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да ви кажа, това със спорта зависи от човека. Аз, например, не мога да спортувам сама. В смисъл, не мога у дома да си правя някакви упражнения, разсейвам се, не ги правя правилно и т.н., бол причини, на които ще ми кажете - лигавиш се. Лигавя се, ама факт - не мога.
    Затова предпочитам да ходя на нещо колективно - аеробика, йога или т.н. Когато ежедневието обаче те подхване, може да не ти остане време или да си зает точно когато трябва да отидеш на тренировка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Е това вече си зависи от човека
    Но извинявай на 15-16 години каква толкова важна робата можеш да имаш че да не можеш да отделиш поне 1 час или 30 минутки даже .

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    [b]Уча за матури/кандидат студентски/работя/ и пак имам време за спорт колко по заета от мен да е.
    Един ден ще разбереш, че това ти е било най-свободното време. ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Е това вече си зависи от човека
    Но извинявай на 15-16 години каква толкова важна робата можеш да имаш че да не можеш да отделиш поне 1 час или 30 минутки даже .
    А не знам.
    Аз обяснявам за другото

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Един ден ще разбереш, че това ти е било най-свободното време. ^^
    Ти пък спри да ме кълнеш бре. Сега си ми е перфектно.
    Охх, а като вляза да уча всичко ще се промени.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Ами да, 7 клас съм и ходих на уроци за матурите, пък и живея само с баща си и имам куп задължения вкъщи, които ме ограничават. И не е толкова отдавна, декември-януари спрях, но есента пак започвам... И НЕ СЪМ ДЕБЕЛА, НИТО ПЪЛНА, СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН И ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СПОРТУВАМ В МОМЕНТА! Това не е важно, какво толкова му е смешното и странното?!? Тялото ми е нещо подобно, но с плосък корем http://in2eastafrica.net/wp-content/...f-All-Time.jpg ! Не разбирам кое му е важното дали ходя на спорт или не! Това си е мое решение, имам си и здравословни проблеми в момента, но вас това по никакъв начин не ви бърка. Още повече, че не ме познавате дори! Нека обсъждате темата, не мен!

Защото спорта е важен затова
    А тоав което изреди са нелепи оправдания ама както и да е .
    И кой ти е казал че си дебела ??
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-20-2013 на 08:49

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Renesme Cullen Виж мнението
    Ами да, 7 клас съм и ходих на уроци за матурите, пък и живея само с баща си и имам куп задължения вкъщи, които ме ограничават. И не е толкова отдавна, декември-януари спрях, но есента пак започвам... И НЕ СЪМ ДЕБЕЛА, НИТО ПЪЛНА, СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН И ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СПОРТУВАМ В МОМЕНТА! Това не е важно, какво толкова му е смешното и странното?!? Тялото ми е нещо подобно, но с плосък корем http://in2eastafrica.net/wp-content/...f-All-Time.jpg ! Не разбирам кое му е важното дали ходя на спорт или не! Това си е мое решение, имам си и здравословни проблеми в момента, но вас това по никакъв начин не ви бърка. Още повече, че не ме познавате дори! Нека обсъждате темата, не мен!
    Дишай дълбоко и се успокой. Никой не те напада, недей да подскачаш. Само си говорим.
    Така си пуснала темата, че е нормално първо да си помислим, че ти имаш комплекси. После, хората се опитаха да ти дадат адекватен съвет, ти се подкачи като ощипана госпожица. Разбрахме, че се харесваш в кожата си, което всъщност е най-важното и че има човек, който си те харесва каквато си.
    Искаш да говорим за тела - говорим. Мъжете харесват поддържани тела, харесват жени, които спортуват. Спри да мислиш, че някой иска да те обиди. Така само ни караш да смятаме, че наистина имаш комплекси.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Дишай дълбоко и се успокой. Никой не те напада, недей да подскачаш. Само си говорим.
    Така си пуснала темата, че е нормално първо да си помислим, че ти имаш комплекси. После, хората се опитаха да ти дадат адекватен съвет, ти се подкачи като ощипана госпожица. Разбрахме, че се харесваш в кожата си, което всъщност е най-важното и че има човек, който си те харесва каквато си.
    Искаш да говорим за тела - говорим. Мъжете харесват поддържани тела, харесват жени, които спортуват. Спри да мислиш, че някой иска да те обиди. Така само ни караш да смятаме, че наистина имаш комплекси.
    Кака го каза най-добре
    Моме споко бре, щом си се харесваш това е най-важното, всичко останало майната му
    Dr. Gregory House

Не, просто се ядосах, защото дори след като изясних, че в темата не става дума за мен, веднага се почна: "А защо не ходиш на спорт? Според пропорциите ти си закръглена. Ходи на спорт за да отслабнеш. Защо си спряла да спортуваш за малко?": Сякаш съм извършила престъпление. Не ми е приятно, не искам да си споделям причините да не ходя на спорт, защото не обичам да се оплаквам, и това не засяга никой от вас. Ще си ходя на спорт, когато мога и когато аз поискам, а не когато някой ми каже.

Абе момиче кой ти е казвал дали да спортуваш или не а ??
    Аз просто ти казах че си измисляш разни оправдания за да не спортуваш никъде не съм казвала че трябва да спортуваш.
    Лейдито е права че мъжете не харесват разпуснати момичета и колкото и да го отричат такива с по пълни фигури им правят неприятно впечатление . Но също така не харесват и момичета който вie реват за щяло и нещяло . Вземи се стегни и порасни вече никой не го интересува ти дали ходиш на спорт това си е твоя воля ама недей да се дуеш на хората които искат да ти помогнат .И помеждудругото аз направо си смятам ,че имаш комплекси иначе нямаше да взимаш нещата толкова навътре .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-20-2013 на 09:21

Не си измислям оправдания, казах, че ще ходя, но есента, защото... няма да кажа защо. Но благодаря, извинете ме за глупавата реакция

Град
    Варна
    Виж, това е форум. Не можеш да се сърдиш, че хората си вадят сами заключенията В крайна сметка, тва е целта на упражнението.

Добре, съжалявам

Град
    Варна

на тази възраст и аз си падах по такива, сега си падам по такива с малко повече месце

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    на тази възраст и аз си падах по такива, сега си падам по такива с малко повече месце
    друго е като си легнеш да ти е мекичко, а?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Една жена докато сама не се хареса, ако ще и тялото на Жизел да има, пак няма да е харесвана.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мен не ме кефят анорексичките, но е факт, че повечето ми гаджета са били кльощави (може би не толкова грозно-кльощави)...

Повече от фен Аватара на feikk
    Като ви слушам критериите кое е слабо и кое не, направо ми идва да се отстрелям някъде сама в гората. xD Не мисля, че некви 5 кг отгоре биха спрели който и да е се хване с някое момиче, ако наистина си струва. Тия на 15 не ги мислете, нормално е още да са деца и да се смеят на по-дебеличките и да харесват най-нахаканите от класа, примерно. Аз също не съм 40 кила, нито пък съм висока 180, пък не съм имала проблем с това някой да ми каже, че съм дебела. Пък и както казаха по-горе, който има комплекс, да спортува, малко правилно хранене и твай. Стига жалване по форумите
    dgdg

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Гъза на Ким Кардашиян е дебел. Има слаби момичета, които не са анорексички. Аз харесвам момичета, които си личи, че са физически активни. Повечето такива момичета ако ги погледнеш, изглеждат кльощави, но имат напълно здравословно телосложение, за разлика от болестно кльощавите момичета. Спортът прави хората секс и не бива да си търсите оправдания да не го практикувате.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    друго е като си легнеш да ти е мекичко, а?
    ама разбира се.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Тва са дивотии... Нещо под 50кг, определено не може да е красиво/говоря за нормала височина-над 160см/... 50-60-65, зависи от височината и формата, са си добре. По-скоро момичетата на 15-16 си втълпяват, че харесваме анорексички... Някои, пък, /като мен/ са склонни да направят компромис откъм тяло, но пък лицето и характера да са добри.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На мнение съм, че момчетата наистина харесват слаби момичета, но това не означава, че харесват анорексички. И все пак: ако един човек ти допада, няма да ти пука дали е 40 килограма или 90.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си