Цитирай Първоначално написано от Renesme Cullen Виж мнението
Ами да, 7 клас съм и ходих на уроци за матурите, пък и живея само с баща си и имам куп задължения вкъщи, които ме ограничават. И не е толкова отдавна, декември-януари спрях, но есента пак започвам... И НЕ СЪМ ДЕБЕЛА, НИТО ПЪЛНА, СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН И ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СПОРТУВАМ В МОМЕНТА! Това не е важно, какво толкова му е смешното и странното?!? Тялото ми е нещо подобно, но с плосък корем http://in2eastafrica.net/wp-content/...f-All-Time.jpg ! Не разбирам кое му е важното дали ходя на спорт или не! Това си е мое решение, имам си и здравословни проблеми в момента, но вас това по никакъв начин не ви бърка. Още повече, че не ме познавате дори! Нека обсъждате темата, не мен!
Дишай дълбоко и се успокой. Никой не те напада, недей да подскачаш. Само си говорим.
Така си пуснала темата, че е нормално първо да си помислим, че ти имаш комплекси. После, хората се опитаха да ти дадат адекватен съвет, ти се подкачи като ощипана госпожица. Разбрахме, че се харесваш в кожата си, което всъщност е най-важното и че има човек, който си те харесва каквато си.
Искаш да говорим за тела - говорим. Мъжете харесват поддържани тела, харесват жени, които спортуват. Спри да мислиш, че някой иска да те обиди. Така само ни караш да смятаме, че наистина имаш комплекси.