.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: 18-то СОУ

Question 18-то СОУ

Привет!Сега съм 6-ти клас...и търсех подходящата за мен гимназия и я намерих...Винаги мисля от рано!Посетих сайта на училището и ми хареса.Столовата са съобразени с европейските изисквания...Харесва ми факта че там се изучава японски език.Такааа...Питам ви тези които сега учат там:
    -Дисциплината в часовете как е?
    -Използвате ли столовата?
    -Тоалетните как са?
    -Чисто ли е в класните стаи и по коридорите?
    -Искам да знам всичко!
    За тези които са в японска паралелка-Посещавате ли Японския културен център безплатно?

Ако завърша там средното си образование ще мога ли да замина за Япония като студент?Ще мога ли да прогресирам там?

Повече от фен Аватара на whitediamond
    -Дисциплината е на ниво.
    -Би трябвало.
    -Не знам.
    -И това не го знам.

Това е паралелката с най-висок бал и хората там са читави. Мисля,че е с профил математика и география.
    Съмнявам се да го посещават гратис.
    Можеш,стига да имаш пари,за тази цел. Има някаква фондация,дето дава стипендии за тези,които искат да учат в Япония. Но шансът не е много голям.
    Японците не приемат чужденците и вариантът да живееш там ми се струва абсурден,нищо,че моя приятелка твърди друго.

Една приятелка учи в тази паралелка,оттам имам информация. Ако искаш да учиш сериозно и да научиш японски,значи това е твоята паралелка. Относно японския-това,което се учи в училището не е достатъчно и ще трябва да го учиш сама,иначе не разчитай само от училището да го научиш.

18то sucks !!

шегувам се .. ако искаш повече инфо ми пиши на лично .. аз уча там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си