.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Девственост

Здравейте,
    Мъчи ме нещо и дано вие да ми помогнете. С моята приятелка кога нещата станаха по-така ми сподели, че е девствена. Пробвала е да го направи и по-рано ама уж нищо не стана и така 2 пъти. Тоест с мен ще й е 3-та проба за "отваряне". Аз всичко направих предразположих я нали първия път нищо, втория проникнах съвсем бавно но я болеше и спрях. 3-ти път си беше живо е*ане ама пак я болеше и то на различни пози като каже хайде малко почивка и после много я боли при проникването после се поотпусне и тъкмо да свърши пак я УЖ срязвало нещо. и така цяла вечер. ДА ПОДЧЕРТАЯ при първото проникване и 3-тия път не е имало кръв изобщо интересно ми е да ли не е била девствена и да ли симулира и ако не е защо я боли а ако е също. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Chacho
    Дай й малко време, ще се научи да се отпуска.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ми тя вика ,че и било кеф нали отпуснато ама по някое време почва да я боли и казва имам чувството,че съм се стегнала някакви такива небивалици

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо да са небивалици?

Не мисля, че има ащо да те лъже по темата. Вероятно наистина си е била девствена и вероятно, изведнъж й хрумва нещо - притеснява се, стяга се и затова я боли. Трябва й малко време.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Всичко й е в главата.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

И моита беше така едно време , почерпи я 2-3 напитки и след това пак опитай и бъди по настоятелен. УСПЕХ !

С презерватив ли го направихте?
    Не е шега, но имах една такава приятелка, която си призна, че в началото като го правила без презерватив с приятеля си се правила, че я боли насам-натам само и само да спрат, защотот се притеснявала.

Да с презерватив. Пробвахме и без същата работа

Хмм...Ами случват се и такива неща, няма как. Трябва да имаш търпение.
    Аз съм тясна попринцип и макар, че водя полов живот отдавна пак си ме боли понякога...организъм, какво да го правиш...
    Айде успех и не се притеснявайте, нищо сериозно не е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си