- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се запознавате с нови хора?
като бъдеш по-отворена към нови преживявания като Gang bang с 5 момчета..
ама чак сега видях, че си металче и мое си момче![]()
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
15 годишен металАвторе, ти освен с други метали, трудно ще правиш приятелства и запознанства, хората мразят металите
и странят от тях, защото ги свързват с наркомания, гадна музика, и алкохол.. и са прави
същото като с чалгарите, гадно е да ти лепват етикет заради музиката която слушаш, или начина по, който се обличаш. Но такива са хора
За т'ва по добре не се излагай с тоя метал
ами си бъди нормален, всички обичат нормалните ;д и си слушай метал вкъщи
(като мен
) Обличам се нормално, държа се нормално, но слушам сек'ва музика.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ъм.....да се обличаш "нормално" и да се държиш "нормално"?!?Не мисля, че това е начинът...освен ако не искаш да си част от "стадото"....Аз също слушам метЪл и също съм на 15 години.В нашия град рядко се срещат метЪли, но аз се събирам с "нормални" хора и все пак се радвам, че най-добрата ми приятелка също слуша такава музика ( метЪл )^^ Мен приятели ме запознават с нови хора, също така и като ходя на различни клубове пак срещам найс пийпъл и така..... Авторе, поздрав http://www.youtube.com/watch?v=zjHoIHro_h8
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Кой мрази хората,които слушат метъл ? Това че ти си комлексиран не означава,че всички хора са като теб.
Тоя етикет го лепват само в България,за това и тая тъпа държава няма да се оправи никога.
А какво ще рече " За т'ва по добре не се излагай с тоя метал ами си бъди нормален всички обичат нормалните" ??? Не знаех,че музиката определя това колко си нормален.По-добре не давай тъпи съвети,ами вземи се научи да пишеш.