.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не знам какво разбираш под "да командват себе си"
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    По-важното е ти какво разбираш.

Град
    Варна
    Аз нямам проблем със себе си. Това е работа на другите

Мега фен Аватара на 102
    Сигурен съм, че можеше и по-задълбочено.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сигурен съм, че можеше и по-задълбочено.
    Всъщност и аз съм сигурна. Но не и в 1 сутринта. Не ми е най-продуктивното време.

Мега фен Аватара на 102
    Това е крайно разочароващо, все пак творците пишат и рисуват нощем.. тишина, ала-бала...

Град
    Варна
    Аз не съм творец. Съжалявам, че те разочаровам.

Мега фен Аватара на 102
    Имах предвид ситуацията.... аз няма от кво да съм разочарован.. за сега.

Град
    Варна
    Творческите ми години минаха
    Сега предпочитам да ползвам нощта, за да се наспя.
    До утре, по някое време.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Творческите ми години минаха
    Сега предпочитам да ползвам нощта, за да се наспя.
    До утре, по някое време.
    Сякаш в контраст с тъжното ти изказване (едва ли е истина)(първата част) заваля дъжд..... тъжна красота.
    Ако последната част е за мен.. Чао.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сякаш в контраст с тъжното ти изказване (едва ли е истина)(първата част) заваля дъжд..... тъжна красота.
    Ако последната част е за мен.. Чао.
    синхрон...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    синхрон...
    Някси "паралелно" по ми се нрави.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пак ли го обърнахте на зодии? :Д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Пак ли го обърнахте на зодии? :Д
    Нееее, само вмятаме

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Такаа тука ще си кажа лошия характер, който имам . Аз съм от хората, които много се влияят от чуждото мнение. Много съм суетна. Понякога не съм достатъчно уверена във възможностите си, което ме мотивира още повече и така постигам много високи резултати. Напоследък ме хвана апатия и този период продължава вече доста време. Драстично намалих успеха си от преди само една година. Когато споря никога не се отказвам и не си признавам, че греша в редките случаи когато е така. Голяма романтичка съм. Обичам нежното отношение. Не обичам да съм център на внимание. Имам доста 'приятели', но всъщност съм самотна. Трудно се доверявам. Понякога искам да съм сама, но това е само когато имам грижи и искам да помисля малко, иначе не обичам да оставам сама нито навън, нито вкъщи. Не съм жестока и безмилостна, но много злопаметна. Веднъж някой, ако се издъни пред мен и вече е извън играта, без дори и да му казвам и да си проличи толкова в отношението ми, но аз вече съм с едно наум завинаги и за доверие не може да става и дума. Мога да кажа, че съм сравнително добра. Състрадателна съм, много обичам животните и не наранявам хората, поне не нарочно. Във връзките съм пасивна т.е. никога не правя първата стъпка. Показвам чувствата си едва когато и другият си ги е признал. Не си падам по забивките за една нощ, досега съм имала само сериозни отношения. Тва в общи линии

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Зависи от това с какви хора общувам.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз пък искам нещата да станат на момента. Веднага мога да направя сто неща.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Горда членка на Freakfest-а
    (по думи на заобикалящите "нормални")

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    В отговор на темата: скапан. Не знам дали е от зодията или от всичко ставащо около мен през годините... Направо съм е*и му майката. Ако можех и аз щях да се зарежа, ама...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    С всеки се държа различно.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Човек на крайностите съм или адски много се радвам или страдам за нещо все едно е дошъл края, вживявам се много в нещата, по характер съм разбран човек, винаги осъзнавам когато върша нещо нередно спрямо някой. Иии от скоро съм станала страхотен егоист.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    С гаден характер съм.
    Абсолютно.

Не знам как ме траят хората около мен. Ината съм. Чувствителна спрямо близките си хора, но рядко го показвам. Тая всичко в себе си, вечно съм във филма. Ама моя си филм. Не го споделям с околните.
    Черногледа, пресметлива и цинична. Трудно се доверявам. Рядко, почти никога, не показвам топлите си чувства към хората, които ценя. Злобна съм, особено когато не съм в настроение.
    Отмъстителна съм. Ако някой някога ме нарани по някакъв начин искам да го видя да страда. Трудно прощавам.
    Много съм самокритична. Все нещо не харесвам у себе си, у нещата, които правя, които съм постигнала. Следователно никога не съм доволна от себе си.
    Изисквам много от хората край мен, дори когато аз самата не покривам собствените си изисквания.
    Целенасочено манипулирам хората край себе, дори когато съзнавам, че действията и думите ми ги нараняват, с цел да постигна каквото съм си намислила.

В общи линии е това.

Ужасна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Абсолютно.

Не знам как ме траят хората около мен. Ината съм. Чувствителна спрямо близките си хора, но рядко го показвам. Тая всичко в себе си, вечно съм във филма. Ама моя си филм. Не го споделям с околните.
    Черногледа, пресметлива и цинична. Трудно се доверявам. Рядко, почти никога, не показвам топлите си чувства към хората, които ценя. Злобна съм, особено когато не съм в настроение.
    Отмъстителна съм. Ако някой някога ме нарани по някакъв начин искам да го видя да страда. Трудно прощавам.
    Много съм самокритична. Все нещо не харесвам у себе си, у нещата, които правя, които съм постигнала. Следователно никога не съм доволна от себе си.
    Изисквам много от хората край мен, дори когато аз самата не покривам собствените си изисквания.
    Целенасочено манипулирам хората край себе, дори когато съзнавам, че действията и думите ми ги нараняват, с цел да постигна каквото съм си намислила.

В общи линии е това.

Ужасна съм.
    По-точно и сама не мога да се опиша.

лек, но променлив

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от muaa. Виж мнението
    лек, но променлив
    Нещо такова и при мен.
    Липсва ми воля за някои неща. Истинско отпускане си позволявам обаче само по отношение на дреболиите, важните цели си ги гоня упорито. Преди бях доста по-директна, което от много хора се възприема като негативна черта, но истината е, че в доста случаи е о'к. В неочаквани ситуации се случва да не реагирам навреме , не съм запозната с тънкостите на етикецията, липсва ми търпение, критиката ми е в повече (критикувам и себе си, и околните), не съм най-подредения човек на света, нито най-организирания...
    От друга страна, никак не ми липсва чувство за хумор, често разтапям ледове така. Старая се да си изчиствам предразсъдъците, чувствителна съм на тема уважение (което ни най-малко не значи, че не го получавам), винаги съм готова да помогна и в това отношение с чиста съвест мога да кажа, че не правя разлика между приятели/познати и случайни хора, не завиждам и ми е чужда злобата, постоянно чета всякакви научни статии, пък и доста друга литература (градивно любопитство xD).Изобщо не съм дребнава. Може да звучи идеалистично, но не си представям някога да имам сериозен спор с близък и да са ни проблем битовизмите. Страшен оптимист съм, в редки случаи гледам песимистично на която и да е ситуация. Като всеки все пак си имам сиви периоди, куци моменти... ама при мен никога не се задържат нездравословно дълго. Не съм властна и не се налагам, обаче и не позволявам прекалено да се месят в моите решения/да ми диктуват. Имам си собствено мнение и това понякога е причина за страховити спорове , вечно анализирам, претеглям (в никакъв случай не съм колеблива!). Влагам страхотно старание и изпипвам до най-малките детайли като се захвана с нещо, проблемът е докато ми дойде музата и се самоубедя, че си заслужава. Хората лесно ми привилчат вниманието, но и лесно губя интерес - всъщност май е малко под въпрос това;; случва се напоследък, преди беше точно обратното. Явно зависи. На моменти съм класически асоциал...
    Последно редактирано от paradosou : 05-30-2013 на 17:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си