.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от muaa. Виж мнението
    лек, но променлив
    Нещо такова и при мен.
    Липсва ми воля за някои неща. Истинско отпускане си позволявам обаче само по отношение на дреболиите, важните цели си ги гоня упорито. Преди бях доста по-директна, което от много хора се възприема като негативна черта, но истината е, че в доста случаи е о'к. В неочаквани ситуации се случва да не реагирам навреме , не съм запозната с тънкостите на етикецията, липсва ми търпение, критиката ми е в повече (критикувам и себе си, и околните), не съм най-подредения човек на света, нито най-организирания...
    От друга страна, никак не ми липсва чувство за хумор, често разтапям ледове така. Старая се да си изчиствам предразсъдъците, чувствителна съм на тема уважение (което ни най-малко не значи, че не го получавам), винаги съм готова да помогна и в това отношение с чиста съвест мога да кажа, че не правя разлика между приятели/познати и случайни хора, не завиждам и ми е чужда злобата, постоянно чета всякакви научни статии, пък и доста друга литература (градивно любопитство xD).Изобщо не съм дребнава. Може да звучи идеалистично, но не си представям някога да имам сериозен спор с близък и да са ни проблем битовизмите. Страшен оптимист съм, в редки случаи гледам песимистично на която и да е ситуация. Като всеки все пак си имам сиви периоди, куци моменти... ама при мен никога не се задържат нездравословно дълго. Не съм властна и не се налагам, обаче и не позволявам прекалено да се месят в моите решения/да ми диктуват. Имам си собствено мнение и това понякога е причина за страховити спорове , вечно анализирам, претеглям (в никакъв случай не съм колеблива!). Влагам страхотно старание и изпипвам до най-малките детайли като се захвана с нещо, проблемът е докато ми дойде музата и се самоубедя, че си заслужава. Хората лесно ми привилчат вниманието, но и лесно губя интерес - всъщност май е малко под въпрос това;; случва се напоследък, преди беше точно обратното. Явно зависи. На моменти съм класически асоциал...
    Последно редактирано от paradosou : 05-30-2013 на 17:46

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Тотално моногамна от как свят светува, човек на изкуството, филмарка (ако няма кой да ме подчукне), неимоверно чувствителна (ама пък ми харесва), любвеобвилна, миличка, огромен инат, но само за хубави неща ми е служил през годините - като реша нещо, няма две мнения по въпроса (не, че не уважавам чуждото мнение, а че аз не се колебая, когато вече съм взела решение и трудно мога да бъда разубедена). Не знам какво да пиша в тая тема...някво странно ми е, не се сещам за много неща.

Като цяло, смятам, че съм благ човек и много лесно се общува с мен, защото съм комуникативна с доза срамежливост. Иначе си обичам характера, доволна съм от себе си, напоследък станах организирана, отговорна, умееща да приоритизира... Пък изобщо не съм самовлюбена, честно. А искам да бъда :/

мисля че си моята сродна душа а случайно да си близнаци (дано да позная)

paradosou мисля, че си моята сродна душа а случайно да си близнаци (дано да позная)

Мега фен
    скорпионите сме най-яките июхууу и точка! :Д

Супер фен Аватара на paradosou
    paradosou мисля, че си моята сродна душа а случайно да си близнаци (дано да позная)
    май имах някакви планети в близнаци, иначе съм стрелец (със сигурост не от типичните)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Капризна, инатлива, злопаметна, егоистична .. с една дума: неудобна!
    Повечето стигат само до тук .. хаха

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Капризна, инатлива, злопаметна, егоистична
    soul sister?
    + избухлива на моменти, перфекционистка, лесно се привързвам, често искам да променя себе си, но повече мисля за това, отколкото да действам, срамежлива, трудно се запознавам с нови хора. Абе гаден характер

Никой човек не перфектен научете го тва най-накрая .

Мега фен
    Град
    <3
    Ще пробвам да се разкажа.

*пауза*

Даже не знам как да започна..
    Мисля, че съм много разсеяна на моменти.. друг път пък като ми влезе нещо в главата, само за него мисля и сякаш се откъсвам от целия останал свят и хора..
    Много съм разпиляна, разхвърляна, хаотична, неподредена, непоследователна..
    Помня като слон.
    Мога да се разплача за нещо, за което преди 2 сек съм се смяла като идиот и обратното..
    С аааадски променливи настроения съм, като телевизор, на който сменяш каналите..
    Обичам да се лигавя, защото смятам, че човек трябва да се забавлява по някакъв начин, но определено не се смятам за лигла.
    Обичам, когато в битовите и ежедневни неща си намирам нещо 'мое' и нещо, което не съм търсила.
    Много се вглъбявам в нещата.
    Много, много се привързвам към хората, които допусна до себе си. От друга страна пък трудно допускам някой.. :>
    Крайно много не обичам да ми казват какво да правя и как да го правя и с това имам много проблеми. Защото ако някой ми каже "направи еди какво си за мен" (което бих направила без да ми се 'нарежда') и в крайна сметка го направя, но не видя никакъв мил мъничък жест в замяна (усмивчица, целувчица и т.н), ще се забележи как никога повече няма самичка да поискам да направя даденото нещо.
    Адски обидчива съм от хората, които са ми близки. Адски отдадена, обичаща, гушлива, сантиментална, дребнава.
    Мога да бъда чудесен приятел.
    Постоянно разливам и бутам нещо, постоянно си пея и ми звучи музика в главата..
    Не обичам да се карам с хората, които обичам. Това адски много ми тежи.
    УЖАСНО ревнива съм.
    Понякога имам чувството, че се 'унижавам', за да угодя на някой друг.
    Не мисля, че въпреки драмата, която все е около мен, съм слабохарактерна и някоя, която ще се остави да я тъпчат. Преди бях такава, сега не и съм готова на жестоки спорове, за да си остана.. аз.

Забих. И пак се разсеях. Стига толкоЗ.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Защо казвате само лошите си качества?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, ама как може да не знаеш? Ами така е модерно!

Нищо, че повечето са супер овчички, дето не им стиска да направят истинска мръсотийка на някого, ама няма де, важното е да се пишем лоши.

Супер гаден характер имам, ужасен човек съм, отвратителна, зла, коварна, и т.н., и т.н.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Защото се сещаме първо за нещата, които ни дразнят и които искаме да променим (или не)?
    Защото ако тръгнеш да обясняваш колко прекрасни качества имаш, ще последва 'ама ти за какъв се имаш, много си скромен, ау'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защото ми е глупаво да тръгна да обяснявам колко съм добричка, отзивчива и състрадателна? Защото, според мен, лошите ти черти и това до колко си наясно с тях, те описват по-истински от всички възхвали, които можеш да изсипеш по свой адрес.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Общо взето труден характер.Голям инат съм иначе с доста добро чувство за хумор, търпелива съм, но на моменти съм голяма нервачка, обичам сериозните хора...и аз самата съм доста сериозна,а и тактична!

А какво лошо има да си добър и състрадателен?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    А какво лошо има да си добър и състрадателен?
    Кой е казал, че е лошо?

Ами от повечето мнения дори и от моето излиза ,че е голямата работа да сме лошите.A е старомодно да сме добри, и състрадателни .

Аз не мисля, че някой от описалите лошите страни на характера си в темата, го е направил, за да хвали или се прави на "голямата работа". Това не са неща, с които да се хвалиш, и не те прави "голям".

Голям фен Аватара на sneering
    Има един екранен образ,на властното момиче с тежкия характер,което иска и има всичко.Обикновенно се носи на високи токчета и под тях лазят купчина хубави мъже с трапчинки и сини очи.
    Само че в реалния живот липсва всичко това,освен нуждата да се изкопира нелепо този образ.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    soul sister?
    + избухлива на моменти, перфекционистка, лесно се привързвам,
    yeeeeaah .. !!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    yeeeeaah .. !!
    Ама пък си и горда от това.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Ми обичам чай, пънк, блус и европейско кино, падам си нарцис и на моменти голям егоист. Като бях в детската градина тайно се смятах за по-умен от всички и може още да ми е останало като чувство. Старая се да се харесвам на хората и съм доста отворен, рядко се срамувам и т.н.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама пък си и горда от това.
    Определено съм!

anonymous708973
    Guest
    А девизът ти е "Това съм аз и никога не се променям за никого", нали?

Да беше *** да ти се набие, ама то акъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си