- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с какъв характер сте :) :D
мисля че си моята сродна душаа случайно да си близнаци (дано да позная)
На фази съм.
Често имам усещането,че в мен си живуркат няколко човека,които нямат нищо общо един с друг (и естествено,всеки от тях си умира да излезе на показ) . А баланса между тях невинаги се оказва толкова лесно постижима задача.
***звучи доста шизо
...
+ 'dis https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...28556748_n.jpg
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тотално моногамна от как свят светува, човек на изкуството, филмарка (ако няма кой да ме подчукне), неимоверно чувствителна (ама пък ми харесва), любвеобвилна, миличка, огромен инат, но само за хубави неща ми е служил през годините - като реша нещо, няма две мнения по въпроса (не, че не уважавам чуждото мнение, а че аз не се колебая, когато вече съм взела решение и трудно мога да бъда разубедена). Не знам какво да пиша в тая тема...някво странно ми е, не се сещам за много неща.
Като цяло, смятам, че съм благ човек и много лесно се общува с мен, защото съм комуникативна с доза срамежливост.Иначе си обичам характера, доволна съм от себе си, напоследък станах организирана, отговорна, умееща да приоритизира... Пък изобщо не съм самовлюбена, честно. А искам да бъда :/
paradosou мисля, че си моята сродна душаа случайно да си близнаци (дано да позная)
скорпионите сме най-яките июхууу и точка! :Д
Капризна, инатлива, злопаметна, егоистична .. с една дума: неудобна!
Повечето стигат само до тук .. хаха
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Priceless .. <3
Priceless .. <3
Ще пробвам да се разкажа.
*пауза*
Даже не знам как да започна..
Мисля, че съм много разсеяна на моменти.. друг път пък като ми влезе нещо в главата, само за него мисля и сякаш се откъсвам от целия останал свят и хора..
Много съм разпиляна, разхвърляна, хаотична, неподредена, непоследователна..
Помня като слон.
Мога да се разплача за нещо, за което преди 2 сек съм се смяла като идиот и обратното..
С аааадски променливи настроения съм, като телевизор, на който сменяш каналите..
Обичам да се лигавя, защото смятам, че човек трябва да се забавлява по някакъв начин, но определено не се смятам за лигла.
Обичам, когато в битовите и ежедневни неща си намирам нещо 'мое' и нещо, което не съм търсила.
Много се вглъбявам в нещата.
Много, много се привързвам към хората, които допусна до себе си. От друга страна пък трудно допускам някой.. :>
Крайно много не обичам да ми казват какво да правя и как да го правя и с това имам много проблеми. Защото ако някой ми каже "направи еди какво си за мен" (което бих направила без да ми се 'нарежда') и в крайна сметка го направя, но не видя никакъв мил мъничък жест в замяна (усмивчица, целувчица и т.н), ще се забележи как никога повече няма самичка да поискам да направя даденото нещо.
Адски обидчива съм от хората, които са ми близки. Адски отдадена, обичаща, гушлива, сантиментална, дребнава.
Мога да бъда чудесен приятел.
Постоянно разливам и бутам нещо, постоянно си пея и ми звучи музика в главата..
Не обичам да се карам с хората, които обичам. Това адски много ми тежи.
УЖАСНО ревнива съм.
Понякога имам чувството, че се 'унижавам', за да угодя на някой друг.
Не мисля, че въпреки драмата, която все е около мен, съм слабохарактерна и някоя, която ще се остави да я тъпчат. Преди бях такава, сега не и съм готова на жестоки спорове, за да си остана.. аз.
Забих. И пак се разсеях. Стига толкоЗ.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ох, ама как може да не знаеш? Ами така е модерно!
Нищо, че повечето са супер овчички, дето не им стиска да направят истинска мръсотийка на някого, ама няма де, важното е да се пишем лоши.
Супер гаден характер имам, ужасен човек съм, отвратителна, зла, коварна, и т.н., и т.н.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Общо взето труден характер.Голям инат съм иначе с доста добро чувство за хумор, търпелива съм, но на моменти съм голяма нервачка, обичам сериозните хора...и аз самата съм доста сериозна,а и тактична!
Ами от повечето мнения дори и от моето излиза ,че е голямата работа да сме лошите.A е старомодно да сме добри, и състрадателни .
Аз не мисля, че някой от описалите лошите страни на характера си в темата, го е направил, за да хвали или се прави на "голямата работа". Това не са неща, с които да се хвалиш, и не те прави "голям".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Има един екранен образ,на властното момиче с тежкия характер,което иска и има всичко.Обикновенно се носи на високи токчета и под тях лазят купчина хубави мъже с трапчинки и сини очи.
Само че в реалния живот липсва всичко това,освен нуждата да се изкопира нелепо този образ.
Ми обичам чай, пънк, блус и европейско кино, падам си нарцис и на моменти голям егоист. Като бях в детската градина тайно се смятах за по-умен от всичкии може още да ми е останало като чувство. Старая се да се харесвам на хората и съм доста отворен, рядко се срамувам и т.н.