Хмм, по скоро съм си гадняр. Мразя слабите, който не могат да взимат решения и нямат инициативност, мразя мишоците и скатавките. Много съм критичен и на всичко мога да намеря косури стига да искам. Харесвам силни хора, здраво стъпили на място, интелигенти хора, добрият разговор, харесвам и лошото време ( да вали, да е облачно ) Но освен негативите имам и положителна страна. Винаги може да се разчита на мен, ако ти обещая нещо най- вероятно вече съм направил план как да го изпълня. Имплулсивен съм, когато се наложи лъжа като дърт циганин, но най- вече за дреболии. Що се отнася до по- сериозните неща съм честен. Обичам да помагам на непознати Обичам и дечицата , кагото се размина с някой мъник в мола примерно, винаги му развошвам косичката Сетих се и за още една черта, която не знам дали е негативна- ако някой ме обиди такива неща мога да ти кажа, че цял живот ще ги помниш и ше се саднеш поне за 1 седмица. Иначе не съм злопаметен и прощавам на хората, стига да са достатъчно силни, за да са около мен.
Извинявам се ако има правописни грешки, още не съм свикнал с калвиатурата на лаптопа