- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с какъв характер сте :) :D
като цяло ми казват че понякога съм нервен и педант, но това е по-скоро от заобикалящата ме средаобичам хора, на които не трябва да им се повтаря по 200 пъти едно и също, за да го разберат.. имам лека склонност към лидерство и инат, което е нормално, ако се вярва на зодиите (овен съм)
но заради определени неща и хора съм склонен и на компромиси, и съм правил доста такива, дори с характера си... иначе съм срамежлив.. много, особено с непознати момичета
но с познати нямам проблем, казвали са ми че съм душата на компанията и съм забавен, мога да направя смях и от най-тъпата ситуация.. обичам да обсъждам политика и дори стигам до крайности, ако ме предизвикат (обиди и т.н.)
романтичен съм, но умерено, чувствителен съм и когато обичам - обичам с цялото си сърце, а като мразя, мога и да убия
добър приятел съм, мразя предателството, мразя неблагодарници, човек все пак за едната чест живее
комунист-идеалист съм (да не се счита за привърженик на БСП - да умрат от хероин всички политици), мечтая си за един по-добър и справедлив свят, но това го знаят само най-близките ми, понеже не пред всеки показвам истинската си същност
като цяло доста често изглеждам песимист, но мисля че съм реалист, просто другите са прекалени оптимисти
айде стига, че заприлича на обява за запознанство, д**а![]()
Последно редактирано от RedArmy : 05-23-2013 на 21:29
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.