.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Мега фен Аватара на 102
    Сигурен съм, че можеше и по-задълбочено.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сигурен съм, че можеше и по-задълбочено.
    Всъщност и аз съм сигурна. Но не и в 1 сутринта. Не ми е най-продуктивното време.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Това е крайно разочароващо, все пак творците пишат и рисуват нощем.. тишина, ала-бала...

Град
    Варна
    Аз не съм творец. Съжалявам, че те разочаровам.

Мега фен Аватара на 102
    Имах предвид ситуацията.... аз няма от кво да съм разочарован.. за сега.

Град
    Варна
    Творческите ми години минаха
    Сега предпочитам да ползвам нощта, за да се наспя.
    До утре, по някое време.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Творческите ми години минаха
    Сега предпочитам да ползвам нощта, за да се наспя.
    До утре, по някое време.
    Сякаш в контраст с тъжното ти изказване (едва ли е истина)(първата част) заваля дъжд..... тъжна красота.
    Ако последната част е за мен.. Чао.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сякаш в контраст с тъжното ти изказване (едва ли е истина)(първата част) заваля дъжд..... тъжна красота.
    Ако последната част е за мен.. Чао.
    синхрон...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пак ли го обърнахте на зодии? :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Такаа тука ще си кажа лошия характер, който имам . Аз съм от хората, които много се влияят от чуждото мнение. Много съм суетна. Понякога не съм достатъчно уверена във възможностите си, което ме мотивира още повече и така постигам много високи резултати. Напоследък ме хвана апатия и този период продължава вече доста време. Драстично намалих успеха си от преди само една година. Когато споря никога не се отказвам и не си признавам, че греша в редките случаи когато е така. Голяма романтичка съм. Обичам нежното отношение. Не обичам да съм център на внимание. Имам доста 'приятели', но всъщност съм самотна. Трудно се доверявам. Понякога искам да съм сама, но това е само когато имам грижи и искам да помисля малко, иначе не обичам да оставам сама нито навън, нито вкъщи. Не съм жестока и безмилостна, но много злопаметна. Веднъж някой, ако се издъни пред мен и вече е извън играта, без дори и да му казвам и да си проличи толкова в отношението ми, но аз вече съм с едно наум завинаги и за доверие не може да става и дума. Мога да кажа, че съм сравнително добра. Състрадателна съм, много обичам животните и не наранявам хората, поне не нарочно. Във връзките съм пасивна т.е. никога не правя първата стъпка. Показвам чувствата си едва когато и другият си ги е признал. Не си падам по забивките за една нощ, досега съм имала само сериозни отношения. Тва в общи линии

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Пак ли го обърнахте на зодии? :Д
    Нееее, само вмятаме

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Зависи от това с какви хора общувам.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И аз съм овен, не мисля обаче, че си приличам със зодията. Мисля, че има твърде много фактори, които ни определат характера.
    И аз като цяло не съм характерен за зодията си, но има някои неща, които са типични, колкото и голяма глупост да са зодиите за мен. Иначе за овните казват че са нахални и напористи, пък аз въобще не съм така.. е, с малки изключения

По принцип, да. Аз, обаче, имам склонност да имам нужда всичко да се случва както го искам..
    И аз Това показва че вярваш в силите си (и/или не вярваш в тези на останалите) и искаш да стане именно по твоя начин, защото само него смяташ за правилен. При мен има по малко и от двете, но в повечето пъти като (ако) сбъркам за нещо, си го признавам чистосърдечно, но, въпреки всичко, една част в мен отново ми казва, че моята гледна точка е била по-правилната Често дори не се стига до командване, защото ги оборвам с аргументи за секунди.. Това ми е много силна черта. Е, когато ми се занимава де.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2013 на 09:33
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз пък искам нещата да станат на момента. Веднага мога да направя сто неща.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Горда членка на Freakfest-а
    (по думи на заобикалящите "нормални")

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    В отговор на темата: скапан. Не знам дали е от зодията или от всичко ставащо около мен през годините... Направо съм е*и му майката. Ако можех и аз щях да се зарежа, ама...

Мега фен Аватара на 102
    синхрон...
    Някси "паралелно" по ми се нрави.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    С всеки се държа различно.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Човек на крайностите съм или адски много се радвам или страдам за нещо все едно е дошъл края, вживявам се много в нещата, по характер съм разбран човек, винаги осъзнавам когато върша нещо нередно спрямо някой. Иии от скоро съм станала страхотен егоист.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    С гаден характер съм.
    Абсолютно.

Не знам как ме траят хората около мен. Ината съм. Чувствителна спрямо близките си хора, но рядко го показвам. Тая всичко в себе си, вечно съм във филма. Ама моя си филм. Не го споделям с околните.
    Черногледа, пресметлива и цинична. Трудно се доверявам. Рядко, почти никога, не показвам топлите си чувства към хората, които ценя. Злобна съм, особено когато не съм в настроение.
    Отмъстителна съм. Ако някой някога ме нарани по някакъв начин искам да го видя да страда. Трудно прощавам.
    Много съм самокритична. Все нещо не харесвам у себе си, у нещата, които правя, които съм постигнала. Следователно никога не съм доволна от себе си.
    Изисквам много от хората край мен, дори когато аз самата не покривам собствените си изисквания.
    Целенасочено манипулирам хората край себе, дори когато съзнавам, че действията и думите ми ги нараняват, с цел да постигна каквото съм си намислила.

В общи линии е това.

Ужасна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Абсолютно.

Не знам как ме траят хората около мен. Ината съм. Чувствителна спрямо близките си хора, но рядко го показвам. Тая всичко в себе си, вечно съм във филма. Ама моя си филм. Не го споделям с околните.
    Черногледа, пресметлива и цинична. Трудно се доверявам. Рядко, почти никога, не показвам топлите си чувства към хората, които ценя. Злобна съм, особено когато не съм в настроение.
    Отмъстителна съм. Ако някой някога ме нарани по някакъв начин искам да го видя да страда. Трудно прощавам.
    Много съм самокритична. Все нещо не харесвам у себе си, у нещата, които правя, които съм постигнала. Следователно никога не съм доволна от себе си.
    Изисквам много от хората край мен, дори когато аз самата не покривам собствените си изисквания.
    Целенасочено манипулирам хората край себе, дори когато съзнавам, че действията и думите ми ги нараняват, с цел да постигна каквото съм си намислила.

В общи линии е това.

Ужасна съм.
    По-точно и сама не мога да се опиша.

лек, но променлив

Супер фен Аватара на Glamour92
    На фази съм.
    Често имам усещането,че в мен си живуркат няколко човека,които нямат нищо общо един с друг (и естествено,всеки от тях си умира да излезе на показ) . А баланса между тях невинаги се оказва толкова лесно постижима задача.

***звучи доста шизо

...
    + 'dis https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...28556748_n.jpg
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    и аз съм командаджийка, пък съм рибок
    Мхм. Ама при мен е казармена дисциплина за пушенето вкъщи и излизането на терасата по домашни чехли. Щом пред мама прави уплашени физиономии, че ще стане страшно, ако нагази лука, смятай

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Прекрасен, разбира се!
    Не, шегувам се.
    Готин характер съм, ако ми се хване цаката. Нашите не са я хванали вече 18 години.

Последното - в кръга на шегата, но не е лъжа, че се мъча да строявам в две редици. Само че тия около мен са ми хванали цаката и не ми се връзват на акъла.
    Абсолютно.

Това ми е един от недостатъците. Изключително взискателна и критична съм. Много към другите, три пъти повече към себе си, но второто рядко личи, затова и изглеждам самодоволна. Имам склонност да имам проблем, да го тая в себе си сума ти време и в най-неподходящия момент просто да изсипя една кофа помия върху главата на виновния и бедният човек не разбира откъде му е дошло, защото е мислел, че всичко е окей. Абе, имам проблем да говоря за проблеми с близки хора. Сякаш успявам да овладявам това в последната година-две. Лесно се изнервям, но пък бързо ми минава. Като ми хванат спатиите, много лесно може човек да се справи с това. Викам много. Имам склонност да пренебрегвам себе си, за да станат нещата по-възможно най-добрия начин за някой друг. Нетърпелива съм, искам нещата да стават сега и на момента и то по най-добрия възможен начин. Захващам нещо със страст и плам и може да ми омръзне бързо. И хората, и нещата ми омръзват бързо. Това определено е следствие от зодията - близнаци съм. Поне при мен нещата доста си пасват. Разпиляна съм и суперширокопръста, да не се видя с пари просто.

Плюсове: Суперуслужлива съм и за приятелите си съм склонна да направя много, винаги съм насреща за разговор или съвет. Най-добрият ми приятел ме нарича "моят личен психолог". Правя много жестове за близки хора и често очаквам нещо, защото знам колко малко би ми коствало на мен, съответно често съм разочарована. Опитвам се да не очаквам. Никак не съм егоист. Не умея да се сърдя - ама наистина, в началото бълвам огън и жупел, а после дори защитавам човека от нападките на близките ми :д Доста по-търпелива съм от преди. Давам втори шанс винаги - единствено изключение би било повторна връзка, ако не чувствам, че желая същото.
    Оптимист с доза реализъм. Планирам винаги.

Други неща, които не са плюсове или минуси: Уж съм много отворена, ама съм суперпритеснителна пред непознати хора и искам да направя добро впечатление. Лесно се привързвам. Доста съм доверчива, но не го считам за минус. Имам нужда от внимание и мило отношение. Не ги ли намеря... кофти. Доста съм приказлива, но когато хората се запознаят със сестра ми и майка ми, по-скоро ме определят като мълчалива :ДД

За друго не се сещам, ще допълвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си