Такаа тука ще си кажа лошия характер, който имам . Аз съм от хората, които много се влияят от чуждото мнение. Много съм суетна. Понякога не съм достатъчно уверена във възможностите си, което ме мотивира още повече и така постигам много високи резултати. Напоследък ме хвана апатия и този период продължава вече доста време. Драстично намалих успеха си от преди само една година. Когато споря никога не се отказвам и не си признавам, че греша в редките случаи когато е така. Голяма романтичка съм. Обичам нежното отношение. Не обичам да съм център на внимание. Имам доста 'приятели', но всъщност съм самотна. Трудно се доверявам. Понякога искам да съм сама, но това е само когато имам грижи и искам да помисля малко, иначе не обичам да оставам сама нито навън, нито вкъщи. Не съм жестока и безмилостна, но много злопаметна. Веднъж някой, ако се издъни пред мен и вече е извън играта, без дори и да му казвам и да си проличи толкова в отношението ми, но аз вече съм с едно наум завинаги и за доверие не може да става и дума. Мога да кажа, че съм сравнително добра. Състрадателна съм, много обичам животните и не наранявам хората, поне не нарочно. Във връзките съм пасивна т.е. никога не правя първата стъпка. Показвам чувствата си едва когато и другият си ги е признал. Не си падам по забивките за една нощ, досега съм имала само сериозни отношения. Тва в общи линии