.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ за ББ крем?

Заинтересувах се от този крем.Не съм ползвала,но бих искала да си купя.Кажете каква марка ползвате доволни ли сте и колко струва приблизително?Общо взето някаква информация да ми дадете за тези кремове.

Зависи дали си се ориентирала към азиатски или западен.
    Тукашните са си чисто и просто тонирани кремчета. Азиатските имат много функции и зависи за каква кожа ти трябва. Цената също зависи от марката и от това какво можеш да си позволиш. Няма да е лошо да споделиш и какъв цвят ти трябва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на stelit0
    Аз ползвам този --> http://www.marvi.bg/pr_images/201205...r_BB_Light.jpg и съм доволна. Цената е различна на повечето места. Купувала съм го за 8лв.,както и за 14... Сравнително добре изравнява тена,лек е и не стой като маска на лицето. Има 2 цвята- светъл и тъмен. Пробвала съм и този на Нивеа но не ми хареса като текстура,защото е по-мазен. Като цяло препоръчвам този на Garnier
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Голям фен Аватара на joannalof
    И аз имам въпрос - някой поръчвал си си е ББ крем от ebay?Каква марка и на каква цена?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Аз. Поръчвала съм на Skin79 и Holika Holika. Имам доста мостри и на други, които все се каня да пробвам. Цената варира много. За около 10-15$ можеш да си вземеш много хубави.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    Аз ползвам този --> http://www.marvi.bg/pr_images/201205...r_BB_Light.jpg и съм доволна. Цената е различна на повечето места. Купувала съм го за 8лв.,както и за 14... Сравнително добре изравнява тена,лек е и не стой като маска на лицето. Има 2 цвята- светъл и тъмен. Пробвала съм и този на Нивеа но не ми хареса като текстура,защото е по-мазен. Като цяло препоръчвам този на Garnier
    подкрепям ... много съм доволна от ББ краме на garnier
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен Аватара на pepa97
    Мале ББ крема е страхотеннн .. аз дето имам МНОГО АКНЕ го прикрива само като се намаажа.. по добър от фдт ,пудри и т.н.. защото като намажеш не стига ,че прикрива ,ами и ти помага за порите и гнойните пъпки.. 10 лв -обаче върши чудо! МН СЪМ ДОВОЛНА!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Аз съм доволна от BB cream Revlon него от ebay си го поръчвам, понеже тук не я намирам тази марка. Поздрави
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Препоръчвам да пробваш още докато го купуваш (ако е от магазин), защото този на Нивеа на мен ми беше супер тъмен, въпреки, че беше по-светлия вариант. И да, тези на Нивеа са по-мазни, но не са зле.
    Азиатските наистина са по-хубави. Обмислям да си взема нещо от Ибей скоро.

Някой, който е купувал от там (а явно сте много :Д) ще ми даде ли линк от там от къде е поръчвал и е доволен от доставка и цена и продукта? ^_^ Мерси.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си