.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Голям фен Аватара на sunshine :**

кандидатстване /2013-2014/

Hey neka vsi4ki koito 6e kandidatsvat sega da napi6at kude bixa iskali da y4at i za6o.Az 6e napi6a v po-prednite si jelaniq NTBG I NFSG i po-nazad purva ispanska i vtora angliiska gimnaziq dokolkoto znam NTBG e dosta elitno y4ili6e, no se y4i stra6no mnogo za tova se kolebaq.
    P.S. sujelqvam 4e pi6a na latinica nqmam bg ezik na drug komputur sum

За първо желание ще е 9ФЕГ или 1АЕГ, всичко зависи от бала, който ще изкарам, но това са двете училища, които ще са ми първо и второ желание. Ще кандидатствам за всички паралелки, пък където ме приемат, все ми е тая за чуждия език, който ще уча, стига да е в по-елитните гимназии. По назад може да пиша 164, демек испанската, НТБГ, 35 и/или 73, ама тях двете колкото да ги има. Защо искам във френската — може би ʼщото е едно от елитните училища, пък балът, с който се влиза, е сравнително нисък спрямо училища като СМГ, 91НЕГ и подобни. Та това е накратко, не знам защо, но май няма да е лошо да се пише и градът, та аз съм от София.

Не се учи чак толкова много, спокойно.

едит: ^ няма смисъл да си мениш през ден желанията сега и да се панираш допълнително.
    Последно редактирано от SunT : 05-20-2013 на 14:40

Повече от фен
    Аз си меня желанията през ден.
    Колебая се между 91 НЕГ и СМГ. За СМГ мисля, че ще ми стигне балът, но за 91 НЕГ не съм сигурна.

9 ФЕГ
    2 АЕГ
    164 ГПИЕ
    (не са подредени по желания)
    ПП: (специално за @chtlsy) от софия съм

anonymous708973
    Guest
    Какво е НТБГ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    национална търговско -банкова гимназия
    maDamn

мисля за някоя от езиковите гимназий, да кажем 9 ФЕГ или английската. зависи от бала :/

anonymous708973
    Guest
    Докато пишеш гимназиЙ, няма да ти е много висок балът.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    май всички сте се запътили към езикови гимназии а :ППП

ами .. не е много готино да загубиш 5 год.
    в професионална гимназия, и като ставаш студент примерно да решиш че не искаш да продължаваш с това. А ако си в езикова ... си учиш езиците и т'ва е. После, накъдето те повее вятъра

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    8 СОУПЧЕ "А.С. Пушкин"
    НГХНИ "Константин Преславски"
    ПГИ "Д-р Иван Богоров"
    7 СОУ "Найден Геров"
    ГПЧЕ "Йоан Екзарх"
    ПМГ "Методий Попов"

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    За първо желание ще е 9ФЕГ или 1АЕГ, всичко зависи от бала, който ще изкарам, но това са двете училища, които ще са ми първо и второ желание. Ще кандидатствам за всички паралелки, пък където ме приемат, все ми е тая за чуждия език, който ще уча, стига да е в по-елитните гимназии. По назад може да пиша 164, демек испанската, НТБГ, 35 и/или 73, ама тях двете колкото да ги има. Защо искам във френската — може би ʼщото е едно от елитните училища, пък балът, с който се влиза, е сравнително нисък спрямо училища като СМГ, 91НЕГ и подобни. Та това е накратко, не знам защо, но май няма да е лошо да се пише и градът, та аз съм от София.
    "...все ми е тая за чуждия език, който ще уча, стига да е в по-елитните гимназии."
    "Защо искам във френската — може би ʼщото е едно от елитните училища..."

Нямаш си интереси, може би?! Гледаш само да е елитна гимназията?! БРАВО!

Да, проблем? Както казах, искам да уча чужд език, не ми пука какъв е, но все пак не смятам да се набутам в някаква гимназия с румънски, дето балът е 21, а и с тоя румънски не знам къде ще ходя, но и не смятам да се надценявам, като опитвам да вляза в училища, където шанс нямам. Знам какви са ми възможностите и смятам, че френската е точно като за мен — учат се два чужди езика, училището е елитно, балът е сравнително нисък, някъде 32 е бил миналата година, тази може и да скочи, но няма значение, та къде е проблемът? Още повече, че какво за бога те интересуват моите интереси и това какво гледам, аз смятам, че съм достатъчно разумен, за да преценя къде искам да уча, дори и да бъркам, не ми пука.

Да, проблем? Както казах, искам да уча чужд език, не ми пука какъв е, но все пак не смятам да се набутам в някаква гимназия с румънски, дето балът е 21, а и с тоя румънски не знам къде ще ходя, но и не смятам да се надценявам, като опитвам да вляза в училища, където шанс нямам. Знам какви са ми възможностите и смятам, че френската е точно като за мен — учат се два чужди езика, училището е елитно, балът е сравнително нисък, някъде 32 е бил миналата година, тази може и да скочи, но няма значение, та къде е проблемът? Още повече, че какво за бога те интересуват моите интереси и това какво гледам, аз смятам, че съм достатъчно разумен, за да преценя къде искам да уча, дори и да бъркам, не ми пука.
    Нямаш интерес към даден език, пука ти само гимназията да е елитна, с румънски ще ходиш в Румъния, може би, хаха. Това, че балът е нисък не значи непременно гимназията да не е елитна (или пък да не се учи в нея).

Здравейте! Интересувам се дали някой продава всички решени задачи по химия от сборника на МУ-Варна 2013г.и на каква цена? Благодаря! : ))))))))))

Още повече, че какво за бога те интересуват моите интереси и това какво гледам…
    Не ми отговори на въпроса.

Споделяш ги с форум и трябва да имаш предвид, че останалите можем да коментираме. Твоят пост ми направи голямо впечатление. Излиза наистина, че нямаш интерес към даден език, а се стремиш да учиш в елитна гимназия.

Повече от фен
    Езикът си е език. Аз не бих отишла да уча даден език само ако не мога съвсем да го понасям. Колко голям интерес можеш да имаш към даден език, въпросът е да ти е полезен. (и да можеш да го понасяш)

Е че лошо ли е да се стремя да уча в елитна гимназия. Не мога да избера език, защото всеки един от възможните би ми бил полезен, като изключим китайски, японски, корейски, румънски и подобните. Както вече казах, френската гимназия ми се струва идеална за мен, твоето мнение не ме интересува особено.

оф.. моля ви престанете,
    сменяте темата!
    Карайте се другаде, тук искам да видя кой на къде се е насочил, а не да гледам поредния "teenproblem" сеир !
    Пп: не го приемайте лично, просто ми омръзна във всеки форум, всяка тема, да има някои, които спорят за простотия. Това можете да си го спестите ..

Пп2 : нво-то беше елементарно и по бел, и по математика ..
    Последно редактирано от MikeyM : 05-23-2013 на 20:30

Супер фен Аватара на mayaaa
    Като първо желание ми е Математическата гимназия в Пловдив. Причините са, че съм там от 5ти клас, г/д харесвам математиката, а и я предпочитам пред език (те определено не са ми силната страна), занимавам се със "състезателна" информатика и не виждам това как ще продължи в друго училище. Иначе, ако някой се интересува от мнение, мисля че училището е много добро и учителите не са зле (поне повечето, но не отричам, че има някои, за които се чудя от коя гора са ги хванали ). Като второ желание, може би, търговската, защото както казах не искам език, но все пак се надявам да не се стига до там. За други не съм мислила.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Като цяло съм отписал езиковите гимназии и СОУ-тата. Ще се пробвам в ТУЕС, НПМГ, ПГ по телекомуникации, Джон Атанасов, майка ми ме кара да пиша и НТБГ, защото и там е било професия. Също така ще си помисля още малко за СМГ дали да си причиня това А иначе от изброените най-много искам в ТУЕС, защото е към ТУ София, същото се отнася и за ПГ по телекомуникации. В НПМГ е била добра подготовката по математика. Джон Атанасов го пиша като втори вариант за училище с компютри, ако не вляза в ТУЕС. В СМГ също е много добра подготовката по математика, но не знам дали да си причинявам това, защото там, доколкото разбрах, е суха математика без някаква професия, много е елитно, но все пак надали ще вляза. Как ще подредя училищата просто нямам на представа.

Неее не си го причинявай за нищо на света! Аз уча там, сега съм 7 клас и нямам никакво намерение да оставам! Иначе си мисля за 91 НЕГ, 164 ГПИЕ, 9 ФЕГ и т.н. Езиковите тоест. А и майка ми ме кара да пиша 1 АЕГ, ама аз хич не ща там

Че защо бе, и 1АЕГ си има плюсове, ще се научиш да поркаш и да пушиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си