.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Айде да нахраним човека дето се чуди как да се отърве от котката дето го буди. А защо не се солим за това, че заради нас всяка година биват избивани хиляди малки, бели зайчета, агънца, рибки, овчички, прасченца и общо взето всичко, което ядем? Или пък горките норки, които биват избивани за палта? Или кожата на прасенца за обувки, за да ви е топло на краченцата? Против съм избиването на животни, даже МНОГО против, но изкарвате нещата така, сякаш не знам си кво е станало. Ебати филмите. Нека не предаваме морал точно на тая тема, щото не сме по-малко виновни пък и това е само изказване, не е стъпил отгоре на котето, не го е целил с камъчки и така нататък.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Айде да нахраним човека дето се чуди как да се отърве от котката дето го буди. А защо не се солим за това, че заради нас всяка година биват избивани хиляди малки, бели зайчета, агънца, рибки, овчички, прасченца и общо взето всичко, което ядем? Или пък горките норки, които биват избивани за палта? Или кожата на прасенца за обувки, за да ви е топло на краченцата? Против съм избиването на животни, даже МНОГО против, но изкарвате нещата така, сякаш не знам си кво е станало. Ебати филмите. Нека не предаваме морал точно на тая тема, щото не сме по-малко виновни пък и това е само изказване, не е стъпил отгоре на котето, не го е целил с камъчки и така нататък.
    Прав си, но не свагай всички под общ знаменател. Има разлика между това да си купиш месо от магазина и да я убиеш ти собственоръчно, защото ти пречи. А, на автора да кажа, че си има закони за защита на животните.
    Последно редактирано от shusha : 05-23-2013 на 17:44

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    Прав си, но не свагай всички под общ знаменател. Има разлика между това да си купиш месо от магазина и да я убиеш ти собственоръчно, защото ти пречи. А, на автора да кажа, че си има закони за защита на животните.
    Точно в първия си пост съм написала, че НЯМА защо да я убива тая котка, може просто да я занесе някъде извън града и толкова. Има разлика, мда, но цялата тема се завъртя около това, че автора е в афект и се е изразил по особено жесток начин, а заради едно изказване не е нужно чак да казват, че трябвало горката драгоценна котанка да живее, а той - да пукне. Едва ли не котката заслужава да живее повече от двете момчета. Айде, не. ВСЯКО живо същество носи душичка, заслужава да живее и ние не сме хората дето да казват кой кво заслужава и какво - не.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Айде започни да говориш за себе си, а?! Нито ям месо, нито нося естествена кожа, твърдо съм против това!!! Дори козметиката си проучвам, за да не е използвана върху животни, а тоя мизерник ще убива котката, защото лигльото не може да заспи на малко шум. Не вярвам чак пък толкова силно да мяука тая котка, че да пречи толкова. Заради такива тъпанари света е на такова положение, котката има право да живее, точно колкото и вие.. Даже, ако говорим за идиоти (без извинение) като автора, котката има по - голямо право на живот от него! Има си закони, вземете да прочетете малко и да се запознаете и тогава ми убивайте котки с отрови и въздушни пушки и ми говорете кое е хуманно!!! Хората правят организации и хвърлят луди пари, за да опазят животните, а такива като вас ги избиват, защото мяукали... Тва е котка, какво искаш да прави?!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Айде...
    Кой е казал да я убива? Казах, че го изядохте за едното изказване. Може да я занесат извън града, повторих го, даже май и потретвам вече. И в двата варианта има твърде много глупости изписани. Автора можеше и сам да се досети, не е далеч от ума. Повечето тук обаче не се сещат, че ако лекарствата не бяха изпробвани над животни, е трябвало да е върху хора или пък се правят на особено големи защитници, а недомислят леко какви глупости дрйнкат.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Не вярвам чак пък толкова силно да мяука тая котка, че да пречи толкова.
    Мацко, живея на 6 етаж и спя като пън, ама мога да ти гарантирам, че са ме будили разни разгонени котки или пък малките им, които даже не знам за какво са се размяукали посред нощите.
    Вярно е, че не е хуманно да я убива, но пък и ти не си права като си мислиш, че знаеш какво му е на човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си