- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котка, която ме буди
Айде започни да говориш за себе си, а?! Нито ям месо, нито нося естествена кожа, твърдо съм против това!!! Дори козметиката си проучвам, за да не е използвана върху животни, а тоя мизерник ще убива котката, защото лигльото не може да заспи на малко шум. Не вярвам чак пък толкова силно да мяука тая котка, че да пречи толкова. Заради такива тъпанари света е на такова положение, котката има право да живее, точно колкото и вие.. Даже, ако говорим за идиоти (без извинение) като автора, котката има по - голямо право на живот от него! Има си закони, вземете да прочетете малко и да се запознаете и тогава ми убивайте котки с отрови и въздушни пушки и ми говорете кое е хуманно!!! Хората правят организации и хвърлят луди пари, за да опазят животните, а такива като вас ги избиват, защото мяукали... Тва е котка, какво искаш да прави?!
Кой е казал да я убива? Казах, че го изядохте за едното изказване. Може да я занесат извън града, повторих го, даже май и потретвам вече. И в двата варианта има твърде много глупости изписани. Автора можеше и сам да се досети, не е далеч от ума. Повечето тук обаче не се сещат, че ако лекарствата не бяха изпробвани над животни, е трябвало да е върху хора или пък се правят на особено големи защитници, а недомислят леко какви глупости дрйнкат.
Мацко, живея на 6 етаж и спя като пън, ама мога да ти гарантирам, че са ме будили разни разгонени котки или пък малките им, които даже не знам за какво са се размяукали посред нощите.
Вярно е, че не е хуманно да я убива, но пък и ти не си права като си мислиш, че знаеш какво му е на човека.![]()