.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на sunshine :**

Unhappy бившият ми се държи с мен като с боклук

Здравейте реших да споделя проблем, който не смятах че е толкова важен , но вече просто неиздържам.Имах гадже , с което скъсахме преди около 1-2 месеца.Аз скъсах с него поради ред причини.Той обаче се държи с мен едвали не като с боклук!!!!Казва на приятелите си че съм го зарязала заради друг , че е било нарочно, псува ме обижда ме , аз не съм някоя сдуханячка затова напсува ли ме - отвръщам !!!!.Но немога вече, нямам сили , естествено той е момче по-силен е от мен и на думи и на всичко , немога вече да се карама с него явно е че е решил да настрои всички седми класове срещу мен- когато минавам по коридорите ме гледат като неблагодарна курва ; (( сякаш съм направила нещо на някой- чувството е неописуемо гадно.... имам приятели , които не могат да ме оставят в този случай за което страшно много им благодаря , но са малко вече, а нещата стават все по-зле.моляви за съвет ( Въпросното момче попринцип е известен с това че е мил и добър винаги е бил - смея да кажа , но изведнъж нещата се обърнаха и просто немога да го позная нямам сили вече просто хората да ме ненавижат заради куп неща които е наговорил за мен ....моляви за съвет наистина и е нужен )

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мъжете сме свине, колкото по бързо го разбереш, толкова по добре
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не падай на неговото ниво отговаряки на псувните му. Той, че е кретен, кретен е, но не се показвай в лоша светлина заради него. Който го е грижа за теб, няма да му пука от приказките на тоя. Пробвай да поговориш като човек с него, защо се държи така, ако пак продължава с това поведение, му тегли игнора. Блок от телефони, фейсбуци, скайпове, и тн. Като ти говори нещо се прави, че не го чуваш, вярно, че ще се издразни още повече, но накрая като види, че няма смисъл, ще се откаже.

7клас ? бивши ? интриги ? ....

[QUOTE=Delziec;10705559]7клас ? бивши ? интриги ? ....[/QUO]
    да странно е обаче при нас са доста .....в нашето даскало е страшна работа на тема лубов , гаджета алабала ...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И какво от това? Да не ти пука!
    По-добър съвет не знам може ли да има
    Просто не обръщай внимание и толкова. Хем ще разбереш кой са ти истински приятели. Ама, седми клас си все пак - не се учудвам, че взимаш нещата толкова навътре.

аз на твое място бих го игнорирал просто му бии игнора , не му обръщай внимание , ако дойде до тебе да ти говори нещо , просто му кажи , че няма да падаш на неговото ниво как казва DragonLady , взимаш си нещата и си тръгваш.. колкото до това , че настройва хора с/у тебе .... хаха ако те му повярват значи са ти били никви .... 7ми клас си , ще се махнеш скоро и без това , а и с игнор ще му стане много гадно и на него според мене

благодаря за мненията

Една моя добра приятелка е в абсолютно същото положение - скъсаха , той я изкара егати и боклука , наприказва на всички , че го е зарязала заради друг и че докато са били заедно се е зарибявала с него ... абе казвам ти почти същото е . Накрая тя беше съсипана и си имаше само няколко близки човека , сред които и аз - всички останали я обвиняваха . Аз обаче казах на няколко хора как стоят нещата и те разбраха , че и той не е никак невинен . Да ти кажа , на нея вече не й е толкова зле - поотмина й , вече всичко отмина , всички се държат пак добре с нея - забравиха всичко . Само онзи глупак все още от време на време й чупи нервите като си пишат и я разплаква . Но така ще е за жалост - важното е че тя събра смелост , стисна зъби и не се пречупи макар всички да бяха срещу нея . И ти трябва да се радваш , че поне имаш приятели до себе си и че те те подкрепят , защото благодарение именно на приятелите си ти ще се справиш с това и спокойно , след известно време всичко ще отмине . А бившият ти е егати и боклука - не ти !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Леле, седми клас вече колко оборотни станали...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Дечко е и не може да проумее това, че не е най-добрия и нещата просто не са се получили, и със сигурност по този начин няма и да се получат.

Да не ти пука!
    Точно в такива моменти е хубаво да видиш кои държат на теб и кои не. Колкото по-рано, толкова по - добре.

Това, че му отговаряш на държането го мотивира. Хората бързо забравят, не ги мисли другите, които са достатъчно глупави, че да се оставят друг да ги манипулира с безоснователни клевети. Спри да му обръщаш внимание и ще се отчая, но е трудно за егото ти да остане пасивно, знам. И все пак опитай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си