Здравейте реших да споделя проблем, който не смятах че е толкова важен , но вече просто неиздържам.Имах гадже , с което скъсахме преди около 1-2 месеца.Аз скъсах с него поради ред причини.Той обаче се държи с мен едвали не като с боклук!!!!Казва на приятелите си че съм го зарязала заради друг , че е било нарочно, псува ме обижда ме , аз не съм някоя сдуханячка затова напсува ли ме - отвръщам !!!!.Но немога вече, нямам сили , естествено той е момче по-силен е от мен и на думи и на всичко , немога вече да се карама с него явно е че е решил да настрои всички седми класове срещу мен- когато минавам по коридорите ме гледат като неблагодарна курва ; (( сякаш съм направила нещо на някой- чувството е неописуемо гадно.... имам приятели , които не могат да ме оставят в този случай за което страшно много им благодаря , но са малко вече, а нещата стават все по-зле.моляви за съвет ( Въпросното момче попринцип е известен с това че е мил и добър винаги е бил - смея да кажа , но изведнъж нещата се обърнаха и просто немога да го позная нямам сили вече просто хората да ме ненавижат заради куп неща които е наговорил за мен ....моляви за съвет наистина и е нужен )