- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
По принцип шанса е минимален,но го има,да и за Бога презервативите не са милиони използвайте ги не само за бременност а за общо предпазване.... и да ако си непълнолетна със сигурност ще ти трябва родител,който да се подпише освен ако не го направиш някъде евтино и както е очаквано незаконно и после да те осакатят и цял живот да нямаш деца и това е вариант зависи кой ти харесва повече![]()
Хубаво, значи си почнала на 14. на 13 или 14 - няма особена разлика. Чакал те е 1 година? Да разбирам, че приятелят ти е доста по-голям? И откъде знаеш, че няма да е "чук и бег", да не би мъжът до теб да е твоя собственост. При положение, че освен теб има още хиляди други млади и красиви момичета, с какво по-точно ще го задържиш, ако му родиш дете?
Дано да е малкия дявол, стискам ти палци нещата да се развият добре за тебе. Пак повтарям, отговорността за случилото се не е изцяло твоя, а на родителите ти, щото са те оставили на самотек и не са ти обяснили за особеностите на половия живот, когато ти е било времето. А твоят проблем е че си още много малка и неосъзната, но ще научиш за нещата от живота по грубия начин.
И моите не ми разясниха навремето, но аз започнах да си играя с момиченцата на доста по-късна и зряла възраст. Не бих махнал презерватива, ако не съм готов да правя дечица.