- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?
Здравейте , приятели искам да споделя с вас и моята история и желая вашите мнения !!
запознах се с въпросния преди 4 месеца от тогава до днес аз съм влюбена в него...
в началото всичко беше на ред , излизахме , разхождахме се наистина беше много хубаво .
Но един ден той спря да ми пише ..
след няколко дни той ми каза че се е целувал с друга която му се е натискала ..стана ми кофти ии реших дда му тегля пълен игнор но не просто много го харесвам! и така да ви разкажа малко за него зодия рак е , самочувствието му е в повече , кара се с приятелките ми но просто толкова много го харесвам че и от това не се впечетлявам .
Та този месец излиезнахме онзи ден за малко и той ме пита дали още имам нещо към него и аз му казах да..
каза ми че е по добре да си намеря някой по свестен ..... -.-
след това ми заяви че щом излизал с мен значи имал нещо към мен....... (определено не знае какво иска)
държи се гадно с мен но аз го харесвам ........:@
ПЛС дайте съвет какво да правя!?
Да спреш да се занимаваш с него.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не допускай да бъдеш нечия изтривалка!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вижда те, че си хлътнала по него и те разиграва така, както на него му е удобно
Просто спри контакт с него и наистина си намери по-свестен. Не мога да ви разбера, за какво момичетата си харесвате някакви пълни комплексирани кретени, дето ви мачкат, после слагате свестните хора в графа friendzone, и накрая на последните им ревете, че всички мъже са еднакви...
Ми, нека ви![]()
Без да съм прочела темата, мога да ти кажа, че щом си задаваш този въпрос, значи не си заслужава
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Не си струва да се занимаваш,щом от сега се държи гадно за в бъдеще ще става по зле. Спри да го търсиш и да му показваш че имаш чувства към него и държанието му ще се промени.![]()
Ебати.... по малоумни въпроси можете ли да задавате? Тва повече от половин секунда размисъл не му трябва.
"GL&HF" и си допиваш биричката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Харесва ти ,защото е лош , ако беше добро и кротко момче , което да прави всичко за теб нямаше да проявиш голям интерес и не , не си заслужава , но вероятно ще се откажеш след като бъдеш достатъчно наранена и избереш себе си пред него .
Тъп плейбой с прекалено самочувствие и кифла, която се кефи да я правят на гъз, мислейки си, че това е мъжко поведение.
Не се занимавай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Недей,просто недей.Всички ти го казаха по един или друг начин.Той само те разиграва,нищо не изпитва към теб.Най-много на един или няколко пъти секс можеш да се надяваш,но това няма да доведе до абсолютно нищо.Господинът пак ще те зареже и ще си търси други мацки,без изобщо да му пука как се чувстваш или какво изпитваш към него.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Зодиите наямат нищо общо взете го разберете вече
Абе защо нападате така момчето той й е казал да си търси някой по -добър явно е усещал че не е стока . И все пак никой не заслужава лошо отношение просто го забрави това е решението .