Здравейте! Очевидно е, че идва лятото и това е последният момент, в който се сещаме за проблеми с фигурата и киограмите. Ами, същото е и при мен. Момче съм, на 15 години. Около 1,70, но съм 65 килограма. Проблемът е, че не са мускули, а мазнини. Имах дравословни проблеми и качих килограми преди време и търся начин да ги сваля. Свалих за 1 година към 13 килограма, но има още. С удоволствие бих започнал редовни ежедневни тренировки, но нямам никакво време през учебната година. Занимавам се с няколко езика, усилено изучаване на физика и така нататък и времето напълно не ми стига. Та, проблема е около корема /ии малки паласки :/ /, имам широки бедра и необичайно големи прасци, сравнени с тези на връсниците ми. Вегетарианец съм и това винаги ми е помагало да се чувствам по-добре. Старая се да се храня здравословно и мога да отделя до 2 дни седмично за бягане, лицеви опори или каквото там трябва. Предложете някакъв хранителен режим /издържам дори и на глад, това не е проблем/, комбиниран с някаква тренировка /нищо не разбирам от тия неща /. Тук е моментът, в който осъзнавам, че използвам твърде много „/ такива знаци /”, но както и да е. Благодаря предварително.