Здравейте. Чета го форума доста често, знам че не сте врачки или гадатели някакви, но искам да се оплача какво ми случи последната седмица и да ми кажете струва ли си да го мисля или не.
Запознах се с един момък на чист майтап преди две седмици. Смисъл... беше на работата ми, негов приятел ме хареса, дойдоха пак заради онзи, но аз от пръв поглед харесах другия. Не с много мъки покрай общи познати го добавих във фейса ( ) Преди дори да съм посегнала да вида дали е на линия, той вече ми беше писал. Почна да ми пише всееки ден и открито да си ме сваля. До тука добре - даже не съм си и мечтала сам да ми се поднесе на тепсия. След дълги уговорки и няколко отказа от моя страна, накрая преди няколко дни отидохме да пиеме у тях с още една приятелка и негов приятел. Искам само да подчертая, че през цялото време той се стремеше да се опознаем и да си лафиме и на някви сериозни теми, свързани с представите ни за живота и тн... смисъл изглеждаше сериозен човек. И такааа..... отидохме да пиеме, поцелувахме се (извинете ме за откровенията, ама.. ) и на следващия ден като си писахме ми си извини, ако ме е обидил нещо и каза, че всичко е било екстра. НО ОТТАМ НАТАТЪКА никакъв го няма. Нито пише, нито минава... поканих го оня ден да дойде да ме види - мързяло го, а иначе ме вика в тях да пиеме. Да го мисля ли, струва ли си... отряза ли ме... защо мъжете сте такива и кво точно прави. Знам, че не можете да ми кажете, ама се нервирам много. Аз ли бързам, сбърках ли нещо ? А съм луда по тоя човек. Но да му се моля, няма как да стане. Въпроса ми е горе-долу.... кво да правя ? Много го харесвам, а той май че ме отбива или ако не ме, що се държи така ?