.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Question Проблеми с Рутера

Наскоро си взех рутер защото имам и лаптоп и компютър, дойде един човек от интернета и го инсталира (не съм много запозната с това ,мислех че ръгаш двата кабела и то си тръгва ама както и да е ). И като отворя сайт например като Tumblr не ми го отваря :/ Защо ? Мислех си че има някаква защита.Преди да си взема рутера на компютъра ми го отваряше и след това не ще . Ако някой знае защо да пише.

Мега фен
    какъв е точният модел на рутера?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Кажи какъв ти е рутера, ама точния модел.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Безжичен рутер D- Link DIR - 501

Следвал ли си всички инструкции за инсталация на драйверите, защото си има и драйвери? В тъмблър са джифчета, ако не ти отваря и сайтове за видео споделяне, преинсталирай си флаш плейъра.

А защо не ми отваря и Ask.fm

Иди в офиса на интернет компанията ти.

Добре, благодаря .

Мега фен
    можеш да пробваи да изключиш firewall-а и да видиш дали ще има промяна след това, за целта първо трябва да изчистиш историята на браузъра, след това трябва да напишеш в адресното поле на браузъра "192.168.0.1" (без кавичките) и да натиснеш клавиш 'enter', след което ако нямаш user name и password трябва да напишеш "admin" (без кавичките) в полето на потребителското име и да оставиш полето на паролата празно - така се влиза по default, след това влез в меню advanced --> firewall & dmz и там изключи защитната стена от опция enable spi, след което натисни бутон save settings (горе), при такива настройки можеш да провериш дали ще имаш достъп до онези интернет страници, до които не си имала достъп досега, обаче ако разчиташ на защитата на firewall-а на рутера, тогава имай предвид че ще останеш без нея, друг вариант е да се обадиш в фирмата, от която рутера е закупен или до фирмата, която ти го е инсталирала (както prosto_chovek те е посъветвал)
    Последно редактирано от npp : 05-25-2013 на 13:40

Много благодаря за информацията , ще пробвам първия вариант да махна защитата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си