.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Влюбен до полуда, но не знам тя какво чувства !!!

Здравейте, имам един сериозен проблем за което ви моля помогнете със съвети... Наскоро приключих една 2 годишна връзка и като по чудо не ми беше тежко след раздялата, а за това повлия момиче което срещнах на скоро, момиче в което се влюбих ненадейно без да очаквам, но не знам тя какво мнение има за мен... работим заедно, всеки ден се виждаме в службата, вечерно време си пишем, дори излизахме на по питие, на скоро дори след един инцидент разбрах че е доста грижовна... но не знам според мен аз се държа така че да разкрия че имам чувства към нея, а тя не го прави... не ми показва по никакъв начин че и тя има чувства, което ме убива защото не знам какво да правя какво да кажа и как да постъпя... искам да бъда с нея и може би няма нищо на света което искам повече а и не искам просто секс.... искам стабилна връзка с това момиче... помогнете с някой съвет моля

просто отиди и й кажи какво чувстваш или ще стане зле или по-добре трети вариант няма.
    LoVe iS tHe aNsWeR

Прекалено лесен си за нея, за повечето момичета това не е привлекателно. Както гледам си попаднал в "приятелската зона". Бъди по-агресивен(в добрия смисъл) и МОЖЕ БИ ще я спечелиш.

Повече от фен Аватара на analgin
    Сближи се с нея повече и ще усетиш вероятно какво изпитва , всичко може да се нареди постепенно и естествено.Не мисля ,че има смисъл толкова директно да й заявяваш такива неща , може да я стреснеш , да се почувства притисната или нещо такова и да те отблъсне без да го желае наистина . Иначе , ако някой път разговора се развие в такава посока примерно кой какво иска и търси може да си кажеш и тя ще разбере ,че си свестен и сериозен или поне ще си създаде такова впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си