Значи.
Тежа над нормата за ръста си ( не съм грозна свиня, само да поясня)
Но не спортувам, по цял ден съм на бюро.
Ии, днес реших да ходя на фитнес след работа.
1 час кардио + 1 час зумба.
Еба ми се мамата.
и 3 часа след това, както си лежах - започна да ме задушава. Но не беше астматичен пристъп, не минаваше от помпичката. И ставаше по-зле.
ЕЙ така, както си лежах, започна да ме стяга горе и да не мога да дишам.
Още не е спряло.
Ще кажете -- отиди на лекар.
Отидох в Пирогов - кардиограма, кръвно, дробове - нищо ти няма, изписаха ми успокоителни.
Отивам в Александровска - че даже и кръвна захар, кардиограма, кръвно, дробове - нищо ти няма, и там ми изписаха успокоителни ( за калпазанката даже утре ще си видя рецептите).
Та, досега бях по болниците и ми писнА.
Тей, аз съм сигурна, че имам проблем със сърцето. Застоял начин на живот водя. И съм толкова толкова емоционална, колкото не може да се опише с думи - т.е. пулса ми винаги е 90-100.
И сега пак ме души, и не смея да заспя, защото съм сама.
Апелът ми е към калпазанката, да ми каже дали има шанс да са ми се преебали някакви съдове/камери около/в сърцето, и дали може да е сърце, защото ако е, искам да взема мерки.
Баба ми така я душеше, и се оказа, че е изкарала инфаркт на крак.
Баща ми също -- съсирек в белия дроб.
Тези неща виждат ли се на кардиограмата? Честно, не мисля, че е на нервна почва този проблем.
Няма логика да съм блъскала 2 часа кардио тренировка , без през живота си да съм тренирала толкова, после да ме души, да не са дробовете ( не са).
Нвм, просто заминавам за берлин вдруги ден, а утре съм на работа, и не искам да си прецаквам плановете и искам да знам какъв лекар ( освен психолог, защото по принцип съм си перко) да посетя.
Тнх предварително, ако някой е изчел тази боза.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това което описваш е съвсем нормална реакция на нетренирани сърце и дробове (и изобщо - тяло), когато го подложиш на интензивен и продължителен физически стрес. Не се притеснявай, ще ти мине.
За в бъдеще си имай едно наум и не се натоварвай толкова. Оптималният вариант е да си намерш треньор който да ти направи режим или самата ти да си го направиш.
Ако проявиш силна воля и продължиш да спортуваш РЕДОВНО и да се храниш ПРАВИЛНО този проблем постепенно ще изчезне. Плюс, че като загубиш малко килограми всички аспекти от живота ти ще се подобрят.
Успех и не се плаши толкова.
според мен си прекалила с тренировката. Ако си решила да си редовна трябва постепенно да навлезеш в ритъм