.
Отговор в тема
Страница 1 от 134 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 3345

Град
    София ;д

Настоящи седмокласници ;)

Аз само искам да посъветвам бъдещите седмокласници да си учат редовно уроците.. Че на края на годината ще ви е голям зор аконе учите като хората..

Аз само искам да посъветвам бъдещите седмокласници да си учат редовно уроците.. Че на края на годината ще ви е голям зор ако не учите като хората..

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97
    Аз само искам да посъветвам бъдещите седмокласници да си учат редовно уроците.. Че на края на годината ще ви е голям зор аконе учите като хората..
    Това е ясно, че трябва да зубриме яко. ;д

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    точно тук грешиш...
    зубренето до никъде не води

Град
    Ин йор харт ;дд
    хах на вас всичко ви предстои Аз всеки ден преди изпита исках да почне наново годината ,но след изпитите нито веднъж не съм поискала аа защо не първа английска ?
    GreenDay

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Съгласна с останалите...
    Да знаете, че на мен през цялата година ми се искаше да съм 6 клас, но сега и дума да не става Направо съм си сууупер, като знам, че всичко ми е минало Айде успех
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на smilelady
    Успех! Като си помисля колко учене ви чака...жал ми става...ама и това ще мине...
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Починете си хубаво през ваканция, защото през годината ви очакват трудности.
    We'll come back next year!
    YNWA

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    точно тук грешиш...
    Добре де, с няколко думи, трябва да учим редовно и да не допускаме пропуски в материала. ;п

Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    хах на вас всичко ви предстои Аз всеки ден преди изпита исках да почне наново годината ,но след изпитите нито веднъж не съм поискала аа защо не първа английска ?
    Защото първо, 2 АЕГ ми е по-близо от 1 АЕГ.. второ, за 1 АЕГ съм чувал доста отрицателни качества. )

Иначе мерси на всички останали за съчувствието и за трудностите, които ще трябва да преживея другата година.

Град
    Холандия
    нпмг с биологияя чакам си резултатите
    вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..

Ученето не толкова много както всяка година, но накрая голям страх и аз сега си чакам резултатите обаче не се радвамч че мина

точно тук грешиш...
    + 1
    Aко зубриш, на изпита всичко ще ти излезе от главата.
    И гледайте 1 ден преди изпита да не решавате задачи, а да си почивате

точно тук грешиш...
    + 1

Едит: Някой да има проблема, коментара да му се поства два пъти?!?!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Хахаха всичките дето сега са 7 клас, говорят като философи.

Интересно звучи..

На настоящите шестокласници, пожелавам успех другата година. Вярвайте, че ще постигнете целта си.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

Интересно звучи..

На настоящите шестокласници, пожелавам успех другата година. Вярвайте, че ще постигнете целта си.
    +1

Преди ни казваха да не се притесняваме и ние не го правихме, а сега е абсолютно същото!

Аз лично учих много повече от минали години и особено накрая..и се притеснявах много едвам спах..изпита не тежък, но по-тежко е това да преодолееш страха си и да си кажеш, че ще да деш всичко от себе си..иначе одете на пробни изпити аз по мат реших един дебел сборник и две помагала, а по бг изреших към пет помагала ХДДДД абе важното е че съм страшно доволна от резултата си!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Злоратствам !

Мен ми беше по-притеснено след изпита, докато излязат резултатите . Колко ще има да се притеснявате, и то за нищо особено , пък ние ще сме си айляче цяла година .
    И аз не вярвах, като ми казваха, че е лесно, ама сама се убедих .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

Интересно звучи..

+1

Преди ни казваха да не се притесняваме и ние не го правихме, а сега е абсолютно същото!

Аз лично учих много повече от минали години и особено накрая..и се притеснявах много едвам спах..изпита не тежък, но по-тежко е това да преодолееш страха си и да си кажеш, че ще да деш всичко от себе си..иначе одете на пробни изпити аз по мат реших един дебел сборник и две помагала, а по бг изреших към пет помагала ХДДДД абе важното е че съм страшно доволна от резултата си!
    От една страна е хубаво да се упражняваш много, но не и да прекаляваш! Но по принцип аз от такива неща страхове нямам, стига да не съм учил хич, като повечето момчета в моя клас, ще уча редовно, ще се упражнявам и ще правя пробни, макар, че пробните са по-трудни от НВО-тата така, че ако преодолееш страха от пробните, няма да имаш проблеми на изпита. Успех на всички, бъдещи седмокласници и мерси за успокоенията.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Като цяло материала е лесен!
    Ако си внимавал през предишните години няма да имаш проблем .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от nickeyy97
    точно тук грешиш...
    + 1

Едит: Някой да има проблема, коментара да му се поства два пъти?!?!
    Аз преди изпитите бях по кафета и приятели, просто, защото си знаех нивото и знаех, че повече няма да мога да изкарам.

Втора английска май ще има нова сграда.Преди няколко дена я видях - супер е .Иначе не знам дали е хубава гимназия.Добре е от началото на годината да знаеш какво искаш да пишеш.Аз от септември знаех в кое училище и в коя паралелка искам да съм.Да знаеш,че ще ти трябват много нерви през 7 клас,защото трябва много да учиш,а и хората в класа много се променят - пропадат,не учат,правят се на важни. (Поне при мен беше така)

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Clotho
    Втора английска май ще има нова сграда.Преди няколко дена я видях - супер е .Иначе не знам дали е хубава гимназия.Добре е от началото на годината да знаеш какво искаш да пишеш.Аз от септември знаех в кое училище и в коя паралелка искам да съм.Да знаеш,че ще ти трябват много нерви през 7 клас,защото трябва много да учиш,а и хората в класа много се променят - пропадат,не учат,правят се на важни. (Поне при мен беше така)
    Леле, като мен си ;хх .. Моите от класа не се прибират въобще, навънка до 7-8 часа и после на компютъра, всички пропадат с всяка година много надолу ии ;х Общия успех на класа е потресаващ, ние сме класа с най-лош успех .. Аз даже мислех да се местя след 6 клас, ама за 1 година разбрах, че няма смисъл, но просто вече не мога да понасям нито тея от моя клас, нито учителите .. в повече ми идва понякога ;х !!

Мерси на всички за мненията.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не гледайте класа, а себе си. Всеки отговаря за него си. Те като искат да учат в кварталното СОУ, си е техен проблем.

Аз как се кефя, че всичко мина и имам 34,322 бал На бъдещите шестокласници пожелавам успех и да си изкарате добре лятото, щото догодина ще ви се е*е майката

Трябва да учите яко! Радвам се, че ги минах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си