.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това за втория е последствие от 1-вия.Почти винаги се случва така.Чувстваш се самотна,той не ти дава любовта,която ти е давал преди и от която имаш нужда,започва да се държи зле с теб и изведнъж се появава друг,който ти дава всичко това,от което имаш нужда,но това е временна тръпка.

Цитирай Първоначално написано от krissssy Виж мнението
    Не ме разбирайте погрешно,не предприемам нещо,защото се надявам това да е било грешка и да не се повтори и всичко да бъде както в началото.

Един път случи ли се ще има и втори. И аз бях като теб и когато се разделих с човека осъзнах,че не е трябвало да си затварям очите.
    Аз се съгласявам с повечето мнения за другото момче.
    Случвало ми се е и е пълна заблуда,когато нещо не е наред започваш да забелязваш другите.
    Замисли се дали си щастлива и дали се заблуждаваш че си.
    Последно редактирано от kammi : 05-22-2013 на 23:24

В момента съм сама и се опитвам да превъзмогна всичко. Няма да предприемам нищо.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Въобразяваш си за втория, щото си афектирана от първия. Стой си малко сама, да видиш че не е толкова страшно.
    Подкрепям те напълно!
    Аз имам връзка 5 години (с леки прекъсвания) ,и имах възможност да я прекратя доста отдавна ...и честно да си кажа малко ме е яд ,защото знам че сега ми е времето в което трябва да живея така както на мен ми харесва ,а не както някой друг иска ...но аз съм друг случай ! Прецени много добре нещата и обмисли точно какво искаш Успех!

Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Щом посяга и псува, ти посегни към вратата и довиждане!
    ДА!

Ама ти сама си си виновна, че си го търпяла. На 18 години животът е пред теб, а ти си мислиш, че единствения на света е тоя путьо, ама това не е така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Мале...ако някой ме удари ще му счупя ръчичките.И не го пиша само за да се отчета в темата,а защото го мисля.Веднъж удари ли те,ще има и втори и трети път!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Мале...ако някой ме удари ще му счупя ръчичките.И не го пиша само за да се отчета в темата,а защото го мисля.Веднъж удари ли те,ще има и втори и трети път!
    Това 100 %

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си