.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Проблема е там,че когато го направи не го оставих и сега изведнъж да прекратя дългогодишна връзка,заради това ще излезе,че е без причина. Искам да подчертая,че знам какво искам и не е някаква лигава любовна история.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от krissssy Виж мнението
    Проблема е там,че когато го направи не го оставих и сега изведнъж да прекратя дългогодишна връзка,заради това ще излезе,че е без причина. Искам да подчертая,че знам какво искам и не е някаква лигава любовна история.
    Трябва ти причина, за да оставиш мъж, който ти посяга?

Сама си си виновна. Заслужаваш си го.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По принцип съм съгласна с това:
    Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Щом посяга и псува, ти посегни към вратата и довиждане! Маминката им на такива нещастни п*тки, които посягат... НЕ съществува оправдание, което да оневини подобни мерзавци, колкото и да е проклето (примерно) момичето.
    Зарежи го намига. Щом ти е посягал и те е псувал, той сам си е сложил всички яйца в една кошница, както е казал народът. Само той си е виновен!
    Обаче след като прочетох това:
    Цитирай Първоначално написано от krissssy Виж мнението
    се съгласявам и с:
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не го обича и се чуди какви кусури да му намери
    По твоите думи излиза, че веднъж преди Х време те бил псувал и ти бил посегнал. Ама дори не става ясно дали все пак те е ударил или е успял да се въздържи.
    Но, както и да е. Щом не искаш да си с него повече няма смисъл да си. Това, че връзката ви е сериозна, не значи, че не може да се прекрати. Щом вече не го обичаш, е още по-добре да я прекратиш сега, отколкото когато направите 3-4 години. Не отлагай - търси си щастието.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    По принцип съм съгласна с това:

Обаче след като прочетох това:

се съгласявам и с:

По твоите думи излиза, че веднъж преди Х време те бил псувал и ти бил посегнал. Ама дори не става ясно дали все пак те е ударил или е успял да се въздържи.
    Но, както и да е. Щом не искаш да си с него повече няма смисъл да си. Това, че връзката ви е сериозна, не значи, че не може да се прекрати. Щом вече не го обичаш, е още по-добре да я прекратиш сега, отколкото когато направите 3-4 години. Не отлагай - търси си щастието.
    казах,че другия вариант е това,защото ако искаше да го остави точно за това би го направила НА ВРЕМЕ!!!

разбра ме погрешно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си