.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Повече от фен Аватара на whitediamond
    При нас нямаше гафове.
    Всичко мина нормално.
    Не съм видяла някой да преписва,пък и нямаше как,всички се връщаха от тоалетните много бързо.

Супер фен Аватара на scrooper
    Гафове не, но няколко души не искаха да напишат и 1 изречение по 41 въпрос "щот не ми требе". Квесторките им се молиха поне 2 - 3 изречения да има -.-
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Едно момиче от моята стая си написа името на латиница на идентификационната карта. Иначе единия ни квестор през цялото време викаше, а ние не вдигахме шум... хм, професионално изкривяване.
    Последно редактирано от magity : 05-22-2013 на 10:15

Цитирай Първоначално написано от magity Виж мнението
    хм, професионално изкривяване
    В 8 клас към края на годината госпожата ни по английски, с която имахме 13 часа седмично ни казваше как заради нашият клас започнала да вика повече и вкъщи мъжът й е казвал да не вика толкова.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ми аз направих матурите на двама,трима около мен и така.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На нашите са забравили да им спрат звънците и са слушали няколко минути the final countdown

Хайде, пишете какво стана и днес на 23.05 ,имало ли е странни случки? При нас не пускаха НИКОЙ даже до тоалетната и едно момиче отиде до квестора сигурно да пита дали може да иде , и само сее чува оная как вика -НЕ! и след половин час момичето стана прeдаде си работата и излезе
    момиче!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    На нашите са забравили да им спрат звънците и са слушали няколко минути the final countdown
    Такъв ви е звънеца ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Arrondissment Виж мнението
    Такъв ви е звънеца ?
    + някакви жалки midi-та

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    + някакви жалки midi-та
    При нас си дрънчи, както стандартно...

bulgvar
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от magichristi Виж мнението
    При нас на единия изпит бяхме половината клас Преписаха които не ги беше страх. На мене на тая матура по бел изкарах 40 точки, ако имах 41 щях да имам 4-ка кой знае тези от София какво са гледали и писали.
    На другия изпит по Английски в Стара Загора в Ромен Ролан ни дадоха да преписваме,ама будалата ми с будала не преписах и ме скъсаха . Учителките ни викат ние не можем да ви подскажем защото незнаем английски,но вие ако можете преписвайте.След това не обръщаха внимание на тези които преписват.Матурите бяха дадени на някои да ги преписват имаха отговорите за което трябва да има някой отговорен,но явно няма такъв.Няма и наказания за тези които даваха да преписват .
    Добре дошли в българското образование. Просто цепи.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е как няма да пускат. Имаш право 2 пъти да излезеш от стаята.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Е как няма да пускат. Имаш право 2 пъти да излезеш от стаята.
    Така не ни пускаха трябва всеки да пита квесторите за да излезе ли а беше минало по-малко от час само, и едва ли момичето си е написало всичко.. и си излезе
    момиче!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    Така не ни пускаха трябва всеки да пита квесторите за да излезе ли а беше минало по-малко от час само, и едва ли момичето си е написало всичко.. и си излезе
    Преди да мине един час,откакто е започнал изпита нямате право да излизате.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Преди да мине един час,откакто е започнал изпита нямате право да излизате.
    Да бее ииии кой го измислил тва? :@ на момичето му се ходеше до тоалетната явно жалко за нея аз щях да се разплача там
    момиче!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Да бее ииии кой го измислил тва? :@ на момичето му се ходеше до тоалетната явно жалко за нея аз щях да се разплача там
    Нямаш право първия един час. Дори май нямаш право да предадеш, тоест не могат да те пуснат..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правилата на матурата са си тъпи. Тъжно ми стана, като прочетох за това момиче. Тя може и да е знаела много, но това са правилата в скапаното ни образование. Аз бях с памперс. Ако не го бях сложила щях да изляза, като това момиче и чак на есен. Напиках се в памперса. Не ме е срам в интернет да споделя това, защото си е човешко да ти се осигори достъп до тоалетната по всяко време. Като ме ограничават аз намирам начин и премахвам ограничението.

Ми на матурата по БЕЛ квесторките бяха много смотани и забравиха да напишат дидактическата задача. Пък едната само повтаряше: Внимавайте за трудни думи...
    По математика на матурата 2ри модул останах последна и квесторките си говориха за мъже ....

Повече от фен Аватара на analgin
    Квесторите раздадоха листове с текстовете за слушане с разбиране , единият квестор пусна касетофона усилен максимално и след като се усетиха ,че това не е самата матура ги събраха . По време на събирането се въртеше и записа все така гръмко после водеха борба с касетофона да го спрат или поне да го намалят и след няколко минути успяха да овладеят ситуацията и матурата започна официално около 15 минути по-късно

Аз си бях взел фъстъци на матурата по математика и накрая нещо се бях развълнувал и почнах да предлагам на квесторките фъстъци

anonymous895156
    Guest
    Аз пък седях на първия чин и квесторките направо си ме питаха дали може да си вземат шоколад от мен

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Аз пък седях на първия чин и квесторките направо си ме питаха дали може да си вземат шоколад от мен
    Егати нахалните хахахах
    А при нас по БГ много се преписваше,защото камерата беше повредена и аз направих и матурата на този пред мен хаха.Квесторите бяха двама мъже единият от когото познавах,защото преподаваше на гаджето ми История А по Анг.ез. имаше и камера и квесторите бяха много гадни.

BuBy

При нас имаше преписване,даже в една от стаите квесторите са казали на учениците да се консултират.

Супер фен Аватара на chupachups
    Едно момче до мен, написа вместо ЕГН-то си, телефония номер

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Едно момче до мен, написа вместо ЕГН-то си, телефония номер
    Не е чела, какво трябва да напише.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си