- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гафове по време на матурите 2013
При нас нямаше гафове.
Всичко мина нормално.
Не съм видяла някой да преписва,пък и нямаше как,всички се връщаха от тоалетните много бързо.
Гафове не, но няколко души не искаха да напишат и 1 изречение по 41 въпрос "щот не ми требе". Квесторките им се молиха поне 2 - 3 изречения да има -.-
always late but worth the wait!
Ми аз направих матурите на двама,трима около мен и така.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На нашите са забравили да им спрат звънците и са слушали няколко минути the final countdown![]()
Хайде, пишете какво стана и днес на 23.05 ,имало ли е странни случки? При нас не пускаха НИКОЙ даже до тоалетната и едно момиче отиде до квестора сигурно да пита дали може да иде , и само сее чува оная как вика -НЕ! и след половин час момичето стана прeдаде си работата и излезе![]()
момиче!
Е как няма да пускат. Имаш право 2 пъти да излезеш от стаята.
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правилата на матурата са си тъпи. Тъжно ми стана, като прочетох за това момиче. Тя може и да е знаела много, но това са правилата в скапаното ни образование. Аз бях с памперс. Ако не го бях сложила щях да изляза, като това момиче и чак на есен. Напиках се в памперса. Не ме е срам в интернет да споделя това, защото си е човешко да ти се осигори достъп до тоалетната по всяко време. Като ме ограничават аз намирам начин и премахвам ограничението.
Квесторите раздадоха листове с текстовете за слушане с разбиране , единият квестор пусна касетофона усилен максимално и след като се усетиха ,че това не е самата матура ги събраха . По време на събирането се въртеше и записа все така гръмко после водеха борба с касетофона да го спрат или поне да го намалят и след няколко минути успяха да овладеят ситуацията и матурата започна официално около 15 минути по-късно
Аз си бях взел фъстъци на матурата по математика и накрая нещо се бях развълнувал и почнах да предлагам на квесторките фъстъци![]()
Аз пък седях на първия чин и квесторките направо си ме питаха дали може да си вземат шоколад от мен![]()
Егати нахалните хахахах
А при нас по БГ много се преписваше,защото камерата беше повредена и аз направих и матурата на този пред мен хаха.Квесторите бяха двама мъже единият от когото познавах,защото преподаваше на гаджето ми История![]()
![]()
А по Анг.ез. имаше и камера и квесторите бяха много гадни.
При нас имаше преписване,даже в една от стаите квесторите са казали на учениците да се консултират.![]()
Едно момче до мен, написа вместо ЕГН-то си, телефония номер![]()
![]()