- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой да ми намери отговорите на матура 2013 за 7ми клас по математика
Или да ми даде нещо да уча,че съм пълен минус.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Имам ама нищо не разбирам какво пише вътре![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
довиждане
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Започни от съвсем първите уроци, разгледай правила, задачи, решения на задачи, теореми, решавай и ако срещнеш трудност потърси помощ, но за един ден не би могъл да разбереш много от написаното, математиката се нуждае от решаване на задачи. Има още време до утре, сядаш, четеш, пък и в крайна сметка аз също не съм добра по математика, никак даже, а на изпита след 7 клас имах 5.30, просто защото направих усилие да разбера поне част от задачките, които решавахме в час.
Та да, започваш по съдържанието на уроците, записваш правила и формули и ги учиш.
мога ти ги дам
но трябва да продаваш тялото си после![]()
В последния ден нищо не се научава.. Знанието е като строене на къща, не можеш да изсипеш всичките тухлички за 2-3 часа
Отговори няма да ти свършат работа. Ще ти трябва сборник със задачи, добър учебник (обикновено различен от този в училище) и най - важното, решаване на много задачи.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Малко си закъснял. Утре дано имаш късмет с готини квестори и да препишеш. Успех!
Мда ама не бяха само аз не можах да препиша... а от тея които бяхме в залата само на 1 са и казали там нещо аз преписах 1-2 задачи с избираем отговор всичко друго на тото другите зали половината са преписали и много ме е яд.
FUCK RULES !!!
Ако си беше направил труда да слушаш в часовете, нямаше да се стигне до тук![]()