.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: кръъв??

кръъв??

Здравейте! Търсих много във форума, за да намеря някоя история - подобна на моята, но уви. Знам, че има адски много такива теми, но сякаш никоя не пасваше точно на моята... ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си с мен... та ето и какво се случи: Днес бяхме в апартамента на моя приятел (на 17 сме и двамата) той ми лиза и ме обарваше с пръсти. По едно време усетих лека болка и го спрях . Нямаше никакво проникване дори и с едно пръстче. Прибрах се вкъщи и отидох до тоалетна, след което на салфетката имаше кръв .... естествено изпаднах в истерия.. Но си спомних, че след 20 трябва да ми дойде. След няколко мин. имаше кръв и по бельото ми - сложих си превръзка ... коремчето малко ме боли ... мисля си, че кръвта е от цикъла, но все пак нещо ме тревожи. Утре ще си запазя час при гинеколог, според вас кръвта дали е от цикъла ??

само не разбрах съвсем, дали си девствена курва или не?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    само не разбрах съвсем, дали си девствена курва или не?
    Що пък да е курва?

Колкото до авторката, възможно е да те е одраскал и от там да идва кръвта, ако е малко, но по останалите симптоми, които имаш, предполагам, че просто ти е дошло. Не намирам смисъл да ходиш чак на гинеколог за това, но щом си решила.

Мега фен Аватара на tori
    Извадил ти е мозъка през... Както и да е. Просто ти е дошло.

благодаря за `отзивчивите` коментари ... реших си проблема и няма нужда да пишете повече по темата ... ооо, и от кога девствените момичета са курви ?!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ебати девствеността...

Не, не, убедена съм, че скоро и аз ще се окажа девствена. Свирки, лизане и отзад щом не се броят, скоро и за вагиналния ще намерите оправдание. Чиста ще се омъжа!

Авторке, ти ако сама не различаваш менструацията си, няма какво да ти кажем. Хубаво, че си се оправила.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си