.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Анулирана матура или ?

Значи първо съм 7 клас ) и имам един въпрос ... на въпросната матура по Математика , провела се на 23.05.2013 на въпрос 20 чертах с химикал а не с молив . Ще ми анулират ли матурата според вас ? ето я и матурата де -> http://www.minedu.government.bg/top_...s_23-05-13.pdf
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Едва ли. Най-много да не ти зачетат този въпрос.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

И аз така се насявам но квестора много ме изплаши като каза , че ще я анулират , че можело да се сметне за знак ... :/
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Квесторите са тъпаци, обикновено слагат някоя лелка, дето си няма работа, тъй че няма кʼво да ги слушаш, то неслучайно слагат хора, които не разбират — за да не подсказват. Тъй че както ти каза човека — най-много да не ти зачетат задачата, което също би било гадно, тъй като това са 6 точки, но матурата няма да я анулират.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Най-вероятно е пък да погледнат решението на задачата и да оценят само начина на решение, без да дават точки за чертеж. Макар, че силно се съмнявам.

Супер фен Аватара на mayaaa
    И аз така съм го направила.На нас ни казаха, че щом не е уточнено няма значение с какво ще го чертаем. Не само, че няма да ти я анулират, а и точки ще ти дадат. Много сте се наплашили всички за тези знаци. Все пак проверяващите на са малоумни (за разлика от някои квестори)...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си