.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Exclamation Заплашват ме !

/Извинявам ако темата не е за тук/

Здравейте аз съм момче на 16г. Принципно не харесвам насилието и не съм агресивен, не обичам скандалите и т.н. Ще бъда кратък. Става въпрос за едно момиче от моя клас, с което съученици сме вече 5 години, с нея имаме приятелски отношения и нищо повече. Преди 2 дена и писах да я попитам защо не е била на училище. Казах и какво е пропуснала и каква ни е домашната, след което си казахме ''чао'' и това беше. Днес ми пише приятеля и, заплашвайки ме, че ако и напиша още една думичка, дори и ''здравей'' ще дойде в нашето училище с ''неговите хора'' и ще ме пребие. Понеже не знаех, че тя му гадже го попитах за кое момиче става въпрос, и той ми отговори, ''че утре като дойдел ще ми покаже''.
    Кажете ми към кой мога да се обърна, мисля да кажа на родителите ми понеже не им споделям много и мисля, че това е грешка. Не го познавам добре, но до колкото разбрах е човек на който не му пука от нищо и е способен на много неща. Не искам да се забърквам в неприятности с никой. Моля някой да ми даде съвет какво мога да направя. Благодаря ..

П.С. Извинявам се ако съм допуснал грешки при писането.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тази твоя приятелка е голяма патка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Защо пък тя да е патката
    Не виждам и тя и автора какво лошо са направили
    Единственният виновен е гаджето който се прави на мъж и избива комплекси и агресия без причина .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Защо пък тя да е патката
    Не виждам и тя и автора какво лошо са направили
    Единственният виновен е гаджето който се прави на мъж и избива комплекси и агресия без причина .
    Защото ходи с такова момче.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    И аз имах подобен проблем
    Тоя е някакъв комплексиран и то много, като дойде, ако иска и с 20 човека да е, ти го хвани и му набий тупаниците ще спре да те закача
    "Хулганите" са така един здрав бой им трябва и спират
    Или кажи на родители, училищно ръководство, класна и т.н, но веднъж покажеш ли слабост пред такъв човек, ще те тормози и за напред
    Мен като малък много ме тормозеха, докато веднъж не ми превъртя нещо в главата, станах и разбих главата на един. от тогава, не ме е закачал никой, не се бия или нещо..

Като цяло има какво да направиш и мирно и буйно каквото ти си решиш, но повярвай ми бил съм в твоята ситуация, по добре не бягай. Отиди като мъж, дори и да те набие, не показвай слабост. Това ги дразни много хулиганите, когато не успят да те наранят. Покажи му, че си повече от него
    Ще те нарани физически, ще ти мине .. Охх, а пък и ти него можеш да нараниш, кой знае какъв путьо е..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-21-2013 на 16:57
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Не е виновна тя . Виновно е сърцето й което замъглява съзнанието й .

Не искам да те окуражавам приятел да се биеш,но AnarchyBoy е прав нека ти дойде с 20 или 30 човека ако ти го разпукаш от бой пред хората му после няма го броят за жив,и ще му се подиграват.Но иначе такива комплексари като тоя след време ше ти мият колата на автомивката

Най - голямата вреда която може да нанесеш на човек не е физическа,а психическа !

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Мажи го с крем здраве, до 1 седмица ще мине.
    n00bs

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мен ме е страх от действия не от заплахи

а който плаши не действа няма страшно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Куче, което лае - не хапе.
    Прави се на велик в интернет, защото нали е супер известния, който е гадния и с такива "хора" със себе си. Празни приказки са, мен ако питаш. Не веднъж съм ставала свидетел на такива маймунджилъци - на думи само са велики.

Мене за тва ме е страх от тия дето си траят
    Инче къде го тоя да му кажа аз
    |DC -Wild#Cat!!♥

Ѝди го набий, та да му мине меракът. И не си мисли, че ще дойде с 20-30-50 човека, отде ще ги извади?

Най- добре сподели с родителите си, ако на тях не го кажеш, на кой друг?!

Мега фен Аватара на draid
    Независимо дали ще дойде с 2-ма или с 10 човека, то най-често те са за негова "психическа" подкрепа. Рядко от такива тумби налитат на бой повече от 1-2ма. Ако дойде и ти в училището и се вижда, че е агресивен и няма как да избегнеш саморазправа, гледай да го удариш пръв, и то без да проявяваш признаци, че ще го правиш за да него очаква. Ако не успееш да го свалиш с един удър, не го чакай да се свести и да те нападне, ами повтори.

Голям фен Аватара на shusha
    Ако толкова те е шубе си намери бележка за даскало от някъде. Според мен трудно ще те набие и май наистина се хвали, но предпазливостта (не говоря за паника) никога не е излишна.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Независимо дали ще дойде с 2-ма или с 10 човека, то най-често те са за негова "психическа" подкрепа. Рядко от такива тумби налитат на бой повече от 1-2ма. Ако дойде и ти в училището и се вижда, че е агресивен и няма как да избегнеш саморазправа, гледай да го удариш пръв, и то без да проявяваш признаци, че ще го правиш за да него очаква. Ако не успееш да го свалиш с един удър, не го чакай да се свести и да те нападне, ами повтори.
    Ако усетиш, че и без друго ще има бой, просто му налей набързо тупаниците в главата и да се знае. Хич не го чакай.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-23-2013 на 08:04
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    > Момиче на около 16 години...
    > "Виновно е сърцето й"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    е какво се случи?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Манячето май само с надъхването е останал.

Фен
    знаеш ли как процедирам с тъпи момичета като теб ? имам един ластик и ги бия с него вкъщи

Мега фен Аватара на TrollFaace
    В нащо даскало ако някой се нафилмира и дойде да бие някой си тръгва набит, защото всички излизат и ...
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Споко пич - всички на думи са велики а иначе хич ги няма. А иначе к'во стана?

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Споко пич - всички на думи са велики а иначе хич ги няма. А иначе к'во стана?
    НИЩО! Само заплахите си останаха и това е ... Пък и вече ми е все тая ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си