- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса на открито и на обществени места
Сигурно има такава тема, но ми е скучно, та какво мислите по въпроса.
На мен лично ми харесва, имам доста интересни и просташки случки.
На чист въздух много неща са по - хубави.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
За мен това е нещо интимно, не съм фен на тия изпълнения по паркчета, тоалетни или като цяло места, където някой може всеки момент да мине и да ви прекъсне. Нямам нищо против секса на открито, разнообразие си е, но под открито имам предвид in the middle of nowhere, където си знаем, че сме само двамата.
^Sharing is caring, bro. Особено ако ти е хубаво момичетоНедей така
само консервативни лелки ли сте тука бе
Ако няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс някой да ни види, съм навита (на планина някъде, на безлюден плаж и т.н.). Но по паркове, градинки, тоалетни... Долнопробна история.
Като цяло навън не обичам интимностите. Нито искам да ме мляска пред хора, нито да ме е хванал под ръка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пха мислех че на мен нещо ми има след като не обичам да ме мляскат и стискат навънка .
Първият ми път беше на открито. Беше супер романично в планината, на лунна светлина... Много яко, почти не мислех за болката.![]()
Мене ме кефи секса на открито и на как да кажа по-необичайни места
Винаги съм искала да опитам на по-необичайни места, на открито. Но бившият ми приятел не си падаше по тази идея, докато сегашния е на моята глава и вероятно, някой ден, бихме опитали. Но говорим само за места на открито, без реално да има опасност някой да ни види, а примерно край някое езерце, извън града в зеленината - такива местенца много. Но по тоалетни и паркове ми е супер противно.
Правил съм го по паркове, ама не съм фен. Имам чувството че ще ни видят във всеки един момент и трябва да побързам, съответно не се прави както трябва.
В някой парк на пейка или в кола е супер или на някое от тепетата, като джендем тепе например.Свирки се праят обаче по-лесно на открито отколкото секс.