.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За аналния секс без презерватив

Здравейте, тази нощ с приятелката ми правихме анален секс за първи път след 2-3 неуспешни опита. Първо правехме вагинален след това анален и малко след това продължихме с вагиналния през цялото време не използвахме презерватив !!! 30 мин. след това аз и измих пениса. И въпроса ми е: Има ли опасност от някакви болести и ако да какви са първите симптоми за мен и за нея и какво трябва да направим ако недай си Боже се появи някаква инфекция при мен и при нея ??
    Последно редактирано от ultras-style : 06-22-2013 на 01:31

Мега фен
    Щом си и измил пениса няма проблем.

Повече от фен
    колко неволна грешка а кво се получи момче чакай опитните

Мега фен Аватара на Rabalka
    И аз съм го правила отзад без призерватив, но не съм правила след това вагинален, защото така може да стане инфекция.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ентерококи, Кандида, Бактериална вагиноза и още около 10 по-разпространени инфекции. Да, може да ви има нещо на теб и приятелката ти и няма нищо по-голично от това. Пренасянето на бактерии от ануса във влагалището се случва именно по този начин или чрез неправилно забърсване и носене на прашки по-често в комбинация с ниска хигиена. Така или ако сте пипнали нещо, то е лечимо, но трябва да се хване на време. Изчакайте месец и отидете на изследвания и двамата. Ако има някаква инфекция ще ви изпишат хапчета или гел и всичко ще отмине до следващия път, в който не направите подобна глупост.

1 месец не ли е много ?
    Последно редактирано от ultras-style : 06-22-2013 на 13:00

Цитирай Първоначално написано от ultras-style Виж мнението
    1 месец не ли е много ?
    Пренасянето на заразата става веднага, но се иска време, за да се "настани" и да покаже положителен резултат на тестовете. Ако отидете сега рискувате да ви кажат, че сте чисти и ви няма нищо, а всъщност само седмица по-късно вече да носите инфекция. Ако сте сигурни един в друг и правите секс само по между си, използвайте презерватив следващите пъти, преди да се консултирате с лекар. И след 2 месеца да отидете, няма страшно. Просто колкото по-рано започне лечението, толкова по-лесно ще протече борбата с бактериите.

При какъв лекар трябва да се ходи ?

не e добре за приятелката ти да се преминава от анален към вагинален секс, защото в ануса има бактерии които ако са си там не вредят, но попаднат ли във вагината могат причиняват сериозни инфекции

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Raven28 Виж мнението
    не e добре за приятелката ти да се преминава от анален към вагинален секс, защото в ануса има бактерии които ако са си там не вредят, но попаднат ли във вагината могат причиняват сериозни инфекции
    +1 Tова нещо всеки,който прави /иска да прави анален секс трябва да знае.Информирайте се по-добре следващия път,за да не се притеснявате,пък и то след дъжд качулка...Ако тя започне да усеща дискомфорт или има подобни гинекологични оплаквания,трябва незабавно да отиде на лекар.При теб опасността да имаш инфекция е по-малка,но занапред да си знаете,че не се хвърля в дълбокото без да знаете да плувате.

Ти на уролог, тя на гинеколог. При нея е добре да се пусне цитонамазка и микробиология. Ти може да се разминеш и само с преглед.

Мега фен Аватара на draid
    Тва е като да си сложиш пръста в задника и след това в устата... Или само в едното или само в другото, никога едно след друго. Има куп инфекции.

Инфекцията за нея е почти сигурна.

Голям фен Аватара на sexyjujito
    Аз винаги го правя без презерватив.

На очен

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо преди да правите глупости не помислите? И аз правя анален секс без презерватив но никога не правя първо анален и после вагинален защото може да получа няква инфекция.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако и двамата сте се изследвали преди да правите секс без предпазни средства (което силно ме съмнява при безбожно ниската ви сексуална култура и на двамата), болестите се изключват. Инфекциите обаче са съвсем друго нещо. В случая, шансът и двамата да сте си лепнали по някоя е достатъчно голям, а процентът на инфекции, протичащи без никакви симптоми е висок, та, честито.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си