- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- симпатично момче
Какво търсите в 1 симпатично момче ? Повечето момичета гледат красотата на даден човек за да тръгнат с него, дали 1 симпатично момче има шанс и смисъл да се бори за дадено момиче което обича ? Питам защото бях отрязан от 1 момиче, но знам защо и смятам, че имам 2-ри шанс. Не съм най-големия красавец, но не се определям за грозен.. Какви качеста търсят момичетата за да са склонни да тръгнат с такова момче
Красотата не е всичко , колкото и банално да звучи , определен човек може да ти бъде симпатичен и без да има невероятен външен вид ,когато харесваш качествата у самия човек според мен започваш да го харесваш и като цяло и просто го приемаш такъв какъвто е .
"Повечето момичета гледат красотата на даден човек за да тръгнат с него, дали 1 симпатично момче има шанс и смисъл да се бори за дадено момиче което обича " - 1 симпатично момче има ли смисъл да се бори за човек с подобно мислене и тя заслужава ли го наистина ?
"Питам защото бях отрязан от 1 момиче, но знам защо и смятам, че имам 2-ри шанс " - може да те е отрязала и заради друга причина , но ако е това няма никакъв смисъл да отделяш внимание на такова момиче
Ооо , да , отлично разбрах какъв си като характер и като качество - да , добро обяснение ни даде .
Ако не си разбрал , това беше ирония .
Та , всяко момиче е различно - харесва различни неща , впечатляват я различни неща , търси различни неща . А , щом това момиче те е отрязало , може би просто това което тя търси не си ти . Знам , кофти , но факт . Но ако все пак ни обясниш малко по-подробно точно тази ситуация , без увъртания , ще можем да ти кажем как стоят нещата в твоя случай и дали имаш все още шанс с нея или просто трябва да я забравиш .
Ами бяхме много близки, и тя започна да се държи така, че ме накара да си мисля, че ме харесва 100%, даваше знаци та се пукаше... от там аз хлътнах по нея и като и казах какво чувствам тя не ми отвърна
Имах проблем за които не искам да казвам защото може да имам познати тук и да стане неловка ситуация, но според мен са основателни.. Не сме се виждали отдавна и скоро ни предстои среща и се надявам нещо да се случи лятото...
А за характера си има ли смисъл да говоря... аз съм най-добродушното момчеимам предвид, че с момичетата се държа много добре и може би това е проблемът...
А тя чесно казано си пада по флиртовете с момчета, но не е поредната курва .. може би точно заради това опитвам да се получат нещата с нея... не искам някое момиче за секса или тем подобни... просто искам да имам някои до мен които да ме прави щаслив
От кога се познавате ? Какви бяха тия знаци - може пък и да си се заблудил ? Лично ли и призна чувствата си - смисъл лице в лице - и тя как точно отвърна - виж , просто се опитвам да разбера как точно са нещата , за да ти кажа дали не си избързал със заключенията и признанията . Защото има три вероятности според мен :
- тя наистина да е флиртувала с теб , но ти да си избързал с признанието на чувствата си и тя да се е изплашила и просто не е искала да избързва
- тя е флиртаджийка и си играе с теб , но не търси връзка
- тя не е флиртувала с теб , ти си се заблудил и ... тя не чувства към теб , това което ти чувстваш към нея .
От кога се познавате? - 1 година
Какви бяха тия знаци - може пък и да си се заблудил ? -Прегръщане все 1 не сме се виждали от 100 години ( силно 7-8 секунди и даже си вдигаше краката
Лично ли и призна чувствата си ? - He Беше по-доста тъп начин честно казано
- тя наистина да е флиртувала с теб , но ти да си избързал с признанието на чувствата си и тя да се е изплашила и просто не е искала да избързва- Съмнява ме
- тя е флиртаджийка и си играе с теб , но не търси връзка - Съмнява ме
- тя не е флиртувала с теб , ти си се заблудил и ... тя не чувства към теб , това което ти чувстваш към нея -Точно така и стана.. явно ме е приела за много добър приятел
съветвам те да се откажеш
Това с 'тя ме отряза, ама мисля, че още имам шанс' е голяма грешка, защото се самонавиваш за нещо, което реално няма голям шанс да се случи. Знам, че боли, но това е истината. Като не е станало с нея, светът не е свършил, забрави я и намери някоя, която ще е готова да те направи щастлив![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Първо: красотата е относително понятие. За един ти можеш да си перфектен, за друг - отвратителен. Така, че заради едно отрязване не си съсипвай самочувствието.
Второ: Всеки сам за себе си е симпатичен и всеки има шанс/възможност да е с даден човек, има право да се бори и обич. То, дори това няма нищо общо с красотата.
Е щом е третият вариант ... е сори пич , знам гадно е когато обичаш някого , а той не ти отвръща със същото и още по-лошо е когато си се заблуждавал , че може да се получи нещо , че имаш някакъв начин . Да , чувствата си остават , но след време ще ти мине . Просто спри да мислиш толкова много за нея , спри да се надяваш толкова много и да си втълпяваш , че имаш шанс . Намери си някакво хоби , прави нещо , насочи си вниманието в нещо друго и след време просто ще я забравиш. Наистина е трудно и боли , но все пак живота е скапан .
Един ден ще намериш някоя , която ще отвърне на чувствата ти и истински ще те обича - дотогава няма смисъл да таиш надежди за това момиче .
Всеки търси различни неща и харесва различни качества и черти в дадено момче- такаче според мен зависи от момичето![]()