.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

време за плажж

Хей, здравейте на всички имам един въпрос който всяко момиче, че даже и момче си задав по това време на годината.. Време е за моренце..бански добре но има един проблем килограмите .. Вижте не съм една от най пълните 163 съм и 65 килограма но някак стой пълно искам да се по стегна малко, имам около месец за това и моля за малко помощ да сваля малко от корема и бедрата.. охх и гърдите как ми пречат ако може и някакъв съвет за тях.. Предварителни благодарности..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ти ли пречеха тези килограми преди месец? А преди година? Как все преди плажа се сещате...

Здравословно хранене и спорт. Ама няма да стане за месец.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Deni_028
    Напълно съм съгласна с горния коментар! (:

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Като почнете така "спешно" да отслабвате... Що не се замисли в началото на годината примерно?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тия кг-ми за един месец ли ги качи? Почти сигурна съм, че отговорът е не - така че какво очакваш да се случи за един месец. Не може цяла година да си клатите краката и да ви мързи да си мръднете пръста, а накрая да искате всичко да стане идеално в последния момент.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ей, това лято! Голям проблем ви е.
    За вас не е ли важно как изглеждате през есента, през зимата, през пролетта?!? Това, че през останалите сезони не се разнасяте по бански, не означава, че не ви личи колко сте дебели.
    За месец няма да свалиш достатъчно. Започни обаче да се храниш здравословно, балансирано и да тренираш нещо. Всеки ден и не само в продължение на 1 месец.

най-лесно е да критикувате и съдите, нали

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 Ниво 1
    http://www.youtube.com/watch?v=YEkaq6U5Ghw Ниво 2
    http://www.youtube.com/watch?v=RjS2Sx45NNs Ниво 3

Всяко ниво го правиш по 10 дни. Ако си сериозна и го правиш редовно + това се храниш здравословно ще има резултат. Успех!

Голям фен
    Град
    София
    Чеки да размахам вълшебната пръчица и магията ше се случи!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    нисковъглехидратна диета, бягане всеки ден, много вода, упражнения, ходене пеша, без сладко, газирано, тестяно ,пържено.
    мисля,че щом досега не си имала волята е абсурд да направиш всичко от гореизброените неща за 1 месец

Що не се сети ,че ще ходиш на плаж по -рано?

Хайде да и се нахвърлим всички и да я разкъсаме. После ще си направим пържолки от нея и ще я изядем , съгласни ли сте?
    Ако не можете да и помогнете с нещо , по-добре не коментирайте .
    Окей , за 1 месец трудно ще се справи , но не е невъзможно. Ще си вземе поука и догодина ако има воля и всеки ден ще си тренира и ще си се храни правилно. Просто на всеки човек му е необходим някакъв "тласък" , стимул или каквото и да било нещо , мотивиращо , което да го насърчи .
    Все пак не иска някакво супер драстично отслабване ,просто няколко килограма . И това не е невъзможно , случвало ми се е за седмица да сваля 3 кг. и после да не си ги върна , но това е до желание , воля , мотивация и т.н и т.н.
    Към авторката , наистина е можело да се сетиш по-рано , ако си искала някаква драстична промяна или качествен резултат. И все пак всичко зависи от теб . Направи си режим , ще ти бъде по-лесно , когато знаеш какво точно трябва да правиш на следващият ден . Примерно ти казвам -
    Понеделник : Закуска - половин кисело мляко с 2 с.л овесени ядки + чаша вода , Обяд - 300 гр. риба на скара + салата по избор + чака вода , Следобедна закуска - 200 гр. ягоди + чаша вода , Вечеря - печени тиквички с кисело мляко + чаша вода / за деня 1 час бягане или пък 1 час каране на колело , просто това , което имаш възможност да правиш .
    Когато си създадеш такъв ред , ще се мотивираш още повече и да го изпълняваш и да постигнеш целта си . Изключи алкохола и газираните напитки от менюто си , намали драстично тестените изделия , бързите закуски , пуканки , чипсчета и тем подобно , защото те директно ще ти се лепнат на задника . Не знам на колко години си и дали не си малка за диети , но в такъв случай просто се ограничи от някои неща . Вместо да изядеш 3 филийки за обяд , изяж 1 . Вместо голяма купа супа , хапни малка . Вместо мазни понички със шоколад , вземи една ябълка .
    Здравословното хранене и спортуването са начин на живот. Не може 1 месец да спазваш някаква диета, да отслабнеш и после да почнеш да се тъпчеш като прасе с помия .
    Успех и дано постигнеш целите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си