.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Е и двамата знаем, че не е така
    дай ми конкретен пример?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Сега видях, че става дума за коте, а не за куче. При всички положения важи и за двете. Защо персийката да няма козина лятото? Моята преди години не съм я подстригвал изобщо, просто я сресвах 3-4 пъти седмично, за да не се образуват топките косми. Това им е красотата. Кожата на Персийките не е свикнала да е излагана на слънчевите лъчи и може да получат изгаряне, ако нямат козина. След като си вет би трябвало да го знаеш

Град
    системата дегоба
    Сега видях, че става дума за коте, а не за куче. При всички положения важи и за двете. Защо персийката да няма козина лятото? Моята преди години не съм я подстригвал изобщо, просто я сресвах 3-4 пъти седмично, за да не се образуват топките косми. Това им е красотата. Кожата на Персийките не е свикнала да е излагана на слънчевите лъчи и може да получат изгаряне, ако нямат козина. След като си вет би трябвало да го знаеш
    няма да я бръсна а ще я подстрижа и къса козина не е равно на

оголена кожа (все пак има и гъстота)

и за куче да е пак е същото максималния нож е 1см минималния е 1мм

като този който е един 1см е достатъчен

но ако стопанина иска може и 1мм

така че е все тая колко козина ще оставиш

а да и това се прави защото лятото е горещо,ти как би се чувствал със зимно яке на 35 градуса?

иначе може да се направи и прическа и пак ще е красиво

говори ми с примери

ако ще ми търсиш в гугъл или сега за първи се замисля си замълчи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Разбира се, аз не съм профи. Ако ми дадеш адекватен отговор на въпроса защо моята котка не е подстригвана, чувствала се е добре и живя 12 години ще се съглася. Дай ми пример, при който котка умира от това, че не е била подстригвана и ще се съглася. Обясни ми защо дългокосместите кучета лятото като ги обръснат/подстрижат и започнат да треперят и ще се съглася.

Град
    системата дегоба
    Разбира се, аз не съм профи. Ако ми дадеш адекватен отговор на въпроса защо моята котка не е подстригвана, чувствала се е добре и живя 12 години ще се съглася. Дай ми пример, при който котка умира от това, че не е била подстригвана и ще се съглася. Обясни ми защо дългокосместите кучета лятото като ги обръснат/подстрижат и започнат да треперят и ще се съглася.
    ами ти ми докажи че е живяла добре и ще се съглася

и да веднъж и хъски подстригвах стопанина каза че кучето е било доста по-добре

>>>ЦЪК<<< Ето интересна статия по въпроса. На руски. Упреквай сега, че се ровя в нета. Ама нали и доказване искаш. Различните породи имат различни изисквания към дължината на косъма, който трябва да им се остави. Казвай, ако има недоволни да търся още линкове.

"и да веднъж и хъски подстригвах стопанина каза че кучето е било доста по-добре" докажи, че е било по-добре и ще се съглася

Град
    системата дегоба
    >>>ЦЪК<<< Ето интересна статия по въпроса. На руски. Упреквай сега, че се ровя в нета. Ама нали и доказване искаш. Различните породи имат различни изисквания към дължината на косъма, който трябва да им се остави. Казвай, ако има недоволни да търся още линкове.

"и да веднъж и хъски подстригвах стопанина каза че кучето е било доста по-добре" докажи, че е било по-добре и ще се съглася
    това се нарича прическа тя се прави както каже стопанина,може да иска да оставим опашката може да наполовина
    няма значение както има на картинката йорки ако искам мога да му обера изцяло козината няма да му се навреди тя пак ще си поникне
    или с други думи казано подстригването не влияе на растежа на косъма и не причинява каквато и да е патлогия

дължина на косъма се нарича дължината на косъма по тялото ако искам мога да оставя тялото така и да обера всичко на главата опашката и краката все тая е пак няма да убия кучето или да му причиня дискомфорт

относно хъскито преди е било лениво и отпуснато след това е станало 10 пъти по игриво и жезнено

единствено има значение цвета при кучетата но ще те оставя ти да ми кажеш защо
    Последно редактирано от haritov : 05-26-2013 на 21:25

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Име: Нори

Вид: игуана

Възраст: 3 години

Снимка:
    ей такъв дзвер и аз имам, ама още полът ме затруднява нещо...

Казвай да помагаме, ако трябва

Име:Пухчо
    Възраст:3 години
    Порода:Турска ангора

Име:Анди
    Възраст:3 години
    Порода:Мини пинчер

Име:Джери (Бебчо)
    Възраст:4 месеца
    Порода:Пинчер

Име: Коди (Кодо, когато е непослушен)
    Възраст: 2 години и половина
    Порода: Кокер шпаньол

Много е хубав, но страшен инат.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 05-28-2013 на 12:14

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Мамини сладкииииии! Какви сладки животинчета!

Име: Чочка Уж на галено

Пол: Май женско,щото женските костенурки се развиват по-бързо от мъжките(имам и мъжка.и двете са на една и съща възраст)

Порода:Червенобуза костенурка

Възраст:6 години се радвам на пуканката ми :3

Мега фен Аватара на teenems
    Име:Мамин Писин
    Порода:Персийски котарак
    Възраст:Година и 8м.
    Снимка:
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми